Verbind je met ons

HomeInternationaal

WK-voorbeschouwing: Krijgen we een onderonsje tussen Engeland en Wales in poule B?

Engeland spelers vieren Stones Maguire

Nog enkele dagen en dan is het eindelijk zo ver: de start van het wereldkampioenschap 2022 in Qatar. Om jullie zo goed mogelijk voor te bereiden gaan we alvast op zoek naar de beste en meest verrassende odd’s in iedere poule.

Vandaag lichten we poule B door met Engeland, Wales, de Verenigde Staten en Iran. De Three Lions zijn uiteraard torenhoog favoriet, maar ook Wales lijkt hier de te kloppen tegenstander.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST!

Wales en Engeland strijden om de groepswinst

Wales deed het in de Nations League dan wel niet zo goed met slechts één gelijkspel en zes nederlagen, toch zijn ze niet te onderschatten.

In de WK-kwalificaties verloren ze namelijk slechts één wedstrijd. De allereerste tegen België. Daarna volgden zes overwinningen en drie keer een gelijkspel.

Tegenstanders als de Verenigde Staten en Iran zijn op papier een heel stuk minder dan Wales. Wij verwachten dan ook dat ze meteen zes op zes pakken in hun twee eerste poulewedstrijden.

Datzelfde resultaat verwachten we uiteraard ook van favoriet Engeland, dat het eerst tegen Iran en daarna tegen de VS opneemt.

De laatste poulewedstrijd met Wales tegen Engeland zal er dus eentje gaan worden met enkel de poulewinst als inzit.

Een gelijkspel lijkt ons dan ook een resultaat te zijn waar beide landen goed mee kunnen leven.

We verwachten daarom dat Wales deze poule eindigt met minstens zeven punten.

Wales behaalt meer dan 6.5 punten (Boosted odd van 12.00)

 

De VS mist ervaring

De VS mag dan wel heel wat jonge talenten hebben, ze missen vooral de ervaring om Engeland of Wales te verslaan.

Wij vermoeden dat een gelijkspel tegen Wales het hoogst haalbare is in dit tweeluik.

Daarbovenop hebben de Amerikanen pech dat de wedstrijd tegen de op papier zwakste ploeg er ééntje is tegen een land uit de regio, mét bovendien heel wat politieke lading.

Meer dan een 0-0 of 1-1 lijkt er dan ook niet in te zitten voor de VS tegen Iran waardoor ze de poule zullen afsluiten met minder dan drie behaalde punten.

De VS behaalt minder dan 2.5 punten (Boosted odd van 3.30)

 

Taremi laat Iran juichen

Bij Iran rekenen ze op offensief vlak vooral op Mehdi Taremi. De spits van Porto was dit seizoen al goed voor dertien doelpunten in negentien wedstrijden.

Ook in de nationale ploeg scoort Taremi vlotjes met in totaal al 27 treffers.

Bovendien kan hij ook rekenen op Alireza Jahanbakhsh naast zijn zijde.

De Feyenoord-speler werd ondanks de politieke druk toch door bondscoach Carlos Queiroz opgenomen in de WK-selectie van Iran.

Jahanbakhsh brengt met zijn 64 caps heel wat ervaring mee én liet vooral in de Eredivisie al zien dat hij een neus voor assists heeft.

Wij denken dan ook dat Taremi minstens één keer de weg naar het doel zal vinden in deze poule, al dan niet op aangeven van Jahanbakhsh.

Taremi scoort (Boosted odd van 3.75)

 

 

 

 

Must See

More in Internationaal