Verbind je met ons

HomeInternationaal

Wint Italië alweer met 2-0 van Tsjechië?

Vlak voor de start van Europese kampioenschap profiteren de deelnemers ervan om nog snel één of twee oefenwedstrijden af te werken. Zo ook Italië en Tsjechië. Zij nemen het donderdagavond tegen elkaar op. Aftrap om 20u45.

De meest interessante noteringen voor voetbalweddenschappen en tal van andere sportweddenschappen vind je bij betFIRST!

Italië is op alle vlakken superieur

De Italiaanse nationale ploeg zit momenteel in een uitstekende vorm. De Squadra Azzurri wonnen maar liefst alle vijf hun meest recente wedstrijden. Tsjechië daarentegen won eerst drie keer, maar daarna volgende een gelijkspel en een verlies.

Daarnaast heeft Italië met onder andere Nicolò Barella, Alessandro Bastoni, Gianluigi Donnarumma en Federico Chiesa heel wat meer kwaliteit rondlopen. Een totale marktwaarde van 764 miljoen euro tegenover 190 miljoen bij Tsjechië.

Tot slot maakt de FIFA wereldranglijst het plaatje compleet. Tsjechië moet zich tevreden stellen met een veertigste plaats. Italië staat met hun zevende positie zelfs in de top tien. Het mag duidelijk zijn dat Italië op papier een paar maten te sterk zal zijn voor Tsjechië.

Italië wint de wedstrijd (notering van 1.64)

Niet meer dan twee doelpunten

Het is opvallend, maar de voorbije zes wedstrijden won Italië maar liefst vijf keer met 2-0 of 0-2. Enkel tegen San Marino tikten de Italianen de score vlotjes tot 7-0 aan. Zullen ze ook tegen Tsjechië dit opvallend verschijnsel doortrekken? Met de gekende speelstijl van de Italianen zou dat zo maar eventjes kunnen.

Italië wint de wedstrijd met 2-0 (notering van 6.75)

Must See

More in Internationaal