Verbind je met ons

HomeEsports

Vooruitblik CS:GO – betFIRST Elite Series Championship Finals

De laatste match in de betFIRST Elite Series komt er aan, waarbij het weer tot een titanenstrijd zal komen tussen eClub Brugge en LowLandLions. De teams hebben elkaar recent al getroffen in een best-of-five, wat een enorm spannende en onvoorspelbare match opleverde. Dit keer zal het echter volledig anders zijn voor de teams, al zijn de spelers hetzelfde. De teams mogen zich opmaken voor een LAN-finale op Made in Asia. Een offline finale dus, iets dat de teams misschien niet meer gewoon zijn.

De vorige best-of-five serie ging ‘all the way’, waarbij eClub Brugge snel een 2-0 voorsprong pakte. LowLandLions had dus geen andere keuze dan te gaan voor een reverse sweep, waarbij het na die achterstand drie maps op rij moest winnen. Dat lukte nog bijna ook, waarbij de laatste map net niet op een overtime uitliep.

Tweede keer goede keer

LowLandLions mag dus nog alle vertrouwen hebben in een goede afloop van de Championship Finals. Lessen zijn getrokken uit wat er eerder is gebeurd en de hoop is dat er nu sneller een impact gemaakt kan worden. De Leeuwen hebben alvast zeer overtuigend van KRC Genk Esports gewonnen in de halve finale, dus met het momentum zit het in ieder geval goed. Brugge heeft echter wel wat meer LAN-ervaring, iets wat met deze finale zeker nog een voordeel kan opleveren.

De grote finale van de betFIRST Elite Series Championship Finals zal 10 oktober vanaf 13:00 live mee te maken zijn op Made in Asia, maar natuurlijk ook te volgen via het Twitch kanaal van EsportsPrimeCSGO. Wedden op esports en dit specifieke event kan natuurlijk bij betFIRST!

Must See

More in Esports