Verbind je met ons

HomeInternationaal

Chili-Argentinië: wie doet een goede zaak in de race richting het WK in Qatar?

Argentinië Kroatië WK betfirst betting tips

Zoals vele Jupiler Pro League-teams ondertussen wel weten – ze moeten namelijk spelers missen – worden er de komende dagen belangrijke wedstrijden gespeeld in Amerika en Azië in de strijd om een ticket voor het WK in Qatar.

Donderdagnacht bijvoorbeeld, slijpen Chili en Argentinië de messen in Zuid-Amerika.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op dit duel vind je hieronder.

Gelijkspel.

Chili begon dra-ma-tisch aan hun campagne voor de Wereldbeker in Qatar. Na tien speeldagen hadden ze slechts één keer gewonnen en bleven ze achter met een triestige 7 op 30.

Maar ze konden zich daarna wel herpakken: opeenvolgende zeges tegen Paraguay, Venezuela en nog eens Paraguay zorgden ervoor dat Chili nog steeds meedoet voor dat felbegeerde WK-ticket.

Zo makkelijk zijn ze nu dus zeker niet te kloppen. Dat zagen we in het verleden ook al in de onderlinge duels met Argentinië… Al drie keer op rij werd er gelijkgespeeld.

Iets wat Argentinië overigens wel vaker overkomt, want vier van hun laatste negen wedstrijden eindigden in een draw.

Match eindigt op gelijkspel (notering van 3.30)

 

Weinig goals.

Wie donderdagnacht afstemt op het WK kwalificatieduel tussen Chili en Argentinië om veel goals te zien, komt wellicht van een kale reis thuis.

Beide ploegen staan er namelijk helemaal niet om bekend om veel goals te maken. En ook niet om te slikken.

In de laatste drie onderlinge duels vielen er in totaal vier doelpunten. Dat is bitter weinig. Wist je trouwens dat Argentinië in de laatste zes kwalificatiematchen de nul wist te houden?

In de afgelopen drie daarvan vielen er echter ook maar twee goals in totaal. Spektakelarm eigenlijk. Twee keer speelden ze al 0-0 gelijk en ook Chili deed dat al eens eerder in de campagne.

Wij zouden ons geld zetten op een gebrek aan goals.

Er valt maximaal één goal (notering van 2.65)

 

Must See

More in Internationaal