Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Kan Club Brugge de titelstrijd nog spannender maken door een driepunter tegen Union?

Club Brugge-Gent

Speeldag 23 in de Jupiler Pro League was nog maar goed en wel achter de rug, of daar stond de volgende al. Een midweekspeeldag met best wat aardige wedstrijden, en dé topaffiche als slotakkoord van de speeldag op donderdagavond.

Leider Union brengt namelijk een bezoekje aan het Jan Breydelstadion, waar ze eerste achtervolger Club Brugge in de ogen kijken.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze topaffiche vind je hieronder.

Must-win.

We hoeven er geen tekeningetje bij te maken: deze wedstrijd is een bijzonder belangrijk duel. Een kloof van zes of twaalf punten is al een serieus verschil. Zelfs mét de play-offs.

En dus is het eigenlijk van moeten voor Club Brugge. Onder nieuwe coach Schreuder lijken ze alvast een nieuwe weg ingeslagen. Eéntje met verzorgder voetbal.

Op Standard leverde dat echter nog geen driepunter op, maar verbetering was zeker al zichtbaar.

Club won drie van de laatste vier thuiswedstrijden en verloor dit seizoen nog niet op Jan Breydel. Bovendien slaagden ze er in de heenronde ook al in om Union te kloppen.

Wist je trouwens dat Club Brugge al altijd won van Union in eigen huis?

Club Brugge wint (notering van 2.10)

 

Eén woord: goals.

Club Brugge tegen Union? Dat zijn misschien wel de twee sterkste aanvalslinies van de competitie tegenover elkaar.

Union scoorde tot nu toe al 56 goals en staat daarmee eerste. Club Brugge moet met 45 enkel nog Anderlecht laten voorgaan.

Maar in eigen huis zijn ze zeker goed bij schot: in de laatste zes thuisduels scoorden ze altijd minstens twee doelpunten.

Leider Union doet zelfs nog een stuk straffer… In dertien(!) van de afgelopen veertien partijen scoorden ze minstens twee goals. Enkel KAA Gent kon hen afstoppen.

Matchen van Club Brugge leveren sowieso al veel spektakel op: in negen van hun recentste elf duels vielen er minstens drie goals.

Er vallen minstens drie goals (notering van 1.71)

 

Must See

More in Jupiler Pro League