Verbind je met ons

HomeInternationaal

Bouwt Tsjechië ook in de Nations League tegen het grote Portugal verder aan de ongeslagen reeks in eigen huis?

Tsjechië-Portugal betting tips betfirst

In poule 1 van de Nations League ligt de strijd voor de leidersplaats nog helemaal open. Om hun kansen gaaf te houden moet Portugal zaterdag om 20u45 proberen te winnen van Tsjechië.

Portugal telt in het klassement momenteel één puntje minder dan Spanje en drie meer dan Tsjechië. Op speeldag vijf moeten ze de Tsjechen proberen te verslaan, maar dat is geen sinecure.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Tsjechië-Portugal vind je hieronder.

Ongeslagen in eigen land

Portugal tegen Tsjechië, dat lijkt op het eerste zicht een hapklare brok voor Cristiano Ronaldo en co.

Maar niets is minder waar. De Tsjechen mogen dan misschien niet al te goed presteren buitenshuis, in eigen land zijn ze heel moeilijk te kloppen.

Tsjechië is momenteel al twaalf wedstrijden ongeslagen thuis. Landen als België, Spanje, Oekraïne en Wales beten er de tanden stuk.

België geraakte vorig jaar niet verder dan een mager 1-1 gelijkspel en ook Spanje bleef op speeldag twee steken op twee tegen twee.

De Tsjechen, die sterspeler Patrik Schick zien terugkeren, zullen hun huid ongetwijfeld duur willen verkopen. Het is namelijk hun laatste kans op groepswinst.

Tsjechië wint of gelijkspel (notering 2.10)

 

Scoren doen ze altijd

Tsjechië heeft niet de allergrootste namen gehad in de aanvalslinie de afgelopen jaren, maar dat wil niet zeggen dat ze niet tot goals komen.

Integendeel, zelfs. In eigen stadion weten de Tsjechen altijd op een of andere manier te prikken.

De laatste keer dat hen dat niet lukte was in, hou je vast, 2018. Jawel, vier jaar geleden. Toen won Australië een oefenmatch met 0-4.

Tsjechië slaagde er dus in om te scoren in de laatste 21 thuiswedstrijden. Brazilië, Engeland, België, Spanje… Allemaal konden ze er de nul niet houden.

Bij Portugal staat de 39-jarige Pepe overigens nog steeds in de verdediging. Bij Club Brugge weten ze ondertussen dat hij te pakken is.

En dat Portugal enorm veel weelde heeft voorin, hoeven we niet te vertellen. Zij scoren zo goed als altijd. Goals aan beide zijden lijkt dus hoogstwaarschijnlijk.

Beide teams scoren (notering van 1.90)

 

Must See

More in Internationaal