Verbind je met ons

HomeVoetbal

Zien we voor de zevende keer op rij amper goals in een match tussen Spanje en Zwitserland?

Spanje Japan WK Qatar betting tips betfirst

In groep drie in de Nations League kan Spanje zaterdagavond een grote stap zetten richting poulewinst. Daarvoor moeten ze wel voorbij het stugge Zwitserland.

Spanje is groepsleider, terwijl Zwitserland helemaal onderaan bengelt. Krijgen we opnieuw een gesloten match tussen beide landen?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Spanje-Zwitserland vind je hieronder.

Doelpuntenschaarste

Na het mislukte WK in 2018 drukten ze bij Spanje op de resetknop, wat leidde tot een nieuwe instroom van jonge talenten.

Mannen als Gavi, Pedri en Ferran Torres krijgen volop hun kans en op het EK wierp dat bijna meteen z’n vruchten af.

Het blijft echter wel wat met horten en stoten. Spanje slaagt er zelden in om hun tegenstander volledig af te maken.

In de voorbije zes matchen scoorden ze maar één keer meer dan twee goals. Bij tegenstander Zwitserland is dat niet anders.

De Zwitsers wisten in vier matchen maar één doelpunt te maken. Bovendien vallen er letterlijk nooit veel goals in matchen tussen beide landen.

In de 21e eeuw speelden ze al zes keer tegen elkaar en nooit vielen er meer dan twee doelpunten.

Er vallen maximaal twee goals (notering 1.90)

 

Goals uit onverwachte hoek

Een naam die echt onder de radar blijft, maar wel al zéér belangrijk is geweest voor La Roja: Pablo Sarabia.

De winger speelt ook dit seizoen nog bij PSG, maar kan daar niet rekenen op een vaste basisplaats. De concurrentie is er uiteraard enorm.

Toch is Spaans bondscoach Luis Enrique een groot fan van Sarabia. Logisch ook, als je z’n prestaties voor de nationale ploeg bekijkt.

Sarabia speelde 22 keer voor Spanje en lukte daarin al negen doelpunten. In de voorgaande twee Nations League-matchen was telkens trefzeker.

Na vier matchen is hij met z’n twee goals en één assist ook de meest beslissende Spanjaard in de selectie. Scoort hij een derde keer op rij?

Pablo Sarabia scoort (notering van 2.80)

 

Must See

More in Voetbal