Verbind je met ons

HomeInternationaal

Australië-Peru: wie grijpt er alsnog een ticket voor de Wereldbeker in Qatar?

Australië-Peru

Zo goed als alle tickets voor het Wereldkampioenschap in Qatar komende winter zijn ondertussen al uitgedeeld. Maar toch nog niet allemaal!

Australië en Peru staan komende maandag ongetwijfeld in rep en roer, want zij kunnen alsnog kwalificatie voor de Wereldbeker afdwingen in een rechtstreeks duel.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze WK-kwalificatiematch vind je hieronder.

Stevige Zuid-Amerikanen

De strijd om de WK-tickets is in Zuid-Amerika lastiger dan eender waar. Er lopen er namelijk héél wat goeie voetballers rond en de plaatsjes zijn nu eenmaal beperkt.

Zeker als je weet dat Brazilië en Argentinië zich altijd kwalificeren. Daarom is het des te knap dat een land als Peru überhaupt opnieuw kans maakt op kwalificatie.

Een overwinning tegen Australië is het enige dat hen daarvan scheidt. Ze zijn alleszins ruimschoots favoriet, want in de kwalificaties deden ze het uitstekend.

Zo eindigden ze voor Colombia en Chili, waardoor die laatste twee niet naar Qatar gaan. Peru won overigens tegen beide en versloeg ook onder andere Venezuela en Bolivia.

Met twee sterke wingers – André Carrillo en Christian Cueva – die ook vier jaar geleden in Rusland indruk maakten, hebben ze alvast wapens genoeg om zich te kwalificeren.

Ze verloren trouwens maar één van hun recentste tien matchen.

Peru wint (notering van 1.83)

 

Lastig scoren

De Peruaanse nationale ploeg heeft niet de allergrootste namen en moet het dan ook hebben van hun solide geheel. Als je de selectie bekijkt, zal je waarschijnlijk niet al te veel namen herkennen.

Individuele wereldklasse? Dat loopt er niet echt rond. Het hoeft dus niet te verwonderen dat Peru wat moeite heeft om doelpunten te maken.

Zo scoorden enkel Paraguay en hekkensluiter Venezuela minder in de WK-kwalificatiecampagne. Negentien doelpunten in achttien matchen is niet bepaald indrukwekkend te noemen.

In vier van de laatste vijf wedstrijden van Peru scoorden ze ook maar maximaal één doelpunt. Iets zegt ons dat dat ook in de zenuwslopende match tegen Australië het geval zal zijn.

Peru scoort maximaal één goal (notering van 1.62)

 

Must See

More in Internationaal