Verbind je met ons

HomeInternationaal

Zet Harry Kane Engeland tegen Hongarije op weg naar een eerste Nations League-overwinning?

Italië-Engeland

De Three Lions hebben nog geen onvergetelijke indruk nagelaten in deze Nations League. Wel, integendeel… Engeland parkeert na drie speeldagen op een troosteloze laatste plaats in het klassement en kon nog niet één keer winnen.

Brengen Harry Kane en co daar op speeldag vier tegen Hongarije verandering in?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op dit Nations League-duel vind je hieronder.

Engeland en Hongarije scoren

Hongarije mag dan nog geen al te grote namen hebben in hun selectie, dat wil niet zeggen dat het geen stevig geheel is. Want dat is het zeker wel, daar kan Engeland zelf van meespreken.

De Engelsen verloren namelijk de heenmatch in Hongarije met 1-0. Met Dominik Szoboszlai hebben ze een gevaarlijk heerschap lopen. Hongarije komt dan ook bijna altijd tot scoren.

Ze deden het nu drie matchen op rij, tegen Engeland, Italië én Duitsland. In die drie matchen schoten ze maar liefst zeventien keer op doel.

In de laatste acht duels kon enkel Servië de nul houden tegen hen. Beide teams scoren voor een odd van 2.45 is zeker het proberen waard.

Beide teams scoren (notering van 2.45)

 

Onvermijdelijke Kane

Over Harry Kane is er de laatste jaren genoeg gezegd en geschreven.

De aanvaller van Tottenham kende door transferperikelen een matige seizoensstart, maar was onder nieuwe coach Antonio Conté opnieuw ‘on fire’.

Zo strandde zijn doelpuntentotaal in alle competities toch maar weer op 27. Bij de nationale ploeg is hij uiteraard incontournable én kapitein.

Engeland scoorde nog maar één keer deze Nations League en die treffer kwam op naam van Kane. En een penalty is natuurlijk nooit ver weg…

De spits zit momenteel op 50 doelpunten voor de Three Lions en heeft er nog maar drie nodig om recordhouder Wayne Rooney bij te benen.

Tegen Hongarije begint hij alvast graag aan die uitdaging.

Harry Kane scoort (notering van 1.80)

 

Must See

More in Internationaal