Verbind je met ons

HomeVoetbal

Speelt Duitsland tegen Italië voor de vijfde keer op rij gelijk?

Een wedstrijd in de Nations League om je vingers bij af te likken: Duitsland – Italië, dinsdag om 20:45 uur. Beide landen stonden ruim een week geleden ook al tegenover elkaar en toen eindigde het duel in een 1-1 gelijkspel. Wat wordt het nu in Gladbach?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op dit Nations League-duel vind je hieronder.

Opnieuw gelijk?

De kans dat Duitsland – Italië dinsdag in een gelijkspel eindigt, lijkt op voorhand groot. De laatste vier duels van de Duitsers eindigden allemaal in een remise (vier keer 1-1) en Italië speelde in de Nations League twee van de drie duels gelijk.

Ook het duel tussen beide landen op 4 juni eindigde dus gelijk. Dinsdag weer? Dan krijg je een mooie odd van 3.90 in de plaats.

Duitsland - Italie eindigt opnieuw gelijk (notering van 3.90)

Drie op rij voor Jonas Hofmann?

Hoewel Duitsland met spelers als Serge Gnabry, Timo Werner, Kai Havertz en Thomas Müller barst van de aanvallende kwaliteit, is het een andere speler die de laatste duels voor de doelpunten zorgt: Jonas Hofmann.

De 29-jarige Hofmann, speler van Gladbach, speelt onder Hansi Flick als buitenste middenvelder en dat gaat hem prima af. Zowel tegen Engeland (1-1) als Hongarije (1-1) scoorde Hofmann.

Hij is eigenlijk al heel het seizoen goed bij schot: zo scoorde hij in de Bundesliga ook al twaalf keer. Ook tegen Italië?

Jonas Hofmann scoort (notering van 4.35)

 

Must See

More in Voetbal