Verbind je met ons

HomeInternationaal

Wordt het Nations League-duel tussen Nederland en Wales een doelpuntenfestijn?

Nederland-Wales

Nederland neemt het dinsdagavond op tegen Wales in speelronde 4 van de Nations League. Wordt het duel in De Kuip doelpuntrijk? Als we af gaan om voorgaande resultaten lijkt die kans alvast groot!

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op dit Nations League-duel vind je hieronder.

Verleden Nederland-Wales

Nederland – Wales stond vijf keer eerder op het programma. In die vijf ontmoetingen maakte het Nederlands elftal zestien doelpunten, een gemiddelde van 3,2 goals per wedstrijd.

Tegen België, in Wales en tegen de Polen ging doelpunten maken voor Oranje ook al vlot: ze scoorden in elke wedstrijd minstens twee keer en de Rode Duivels kregen er zelfs vier om de oren.

Een ruime zege van Oranje valt daarom niet uit te sluiten. Wint Nederland met twee goals of meer?

Nederland wint met twee goals of meer (notering van 1.95)

 

Tweede helft

In de voorgaande drie Nations League-wedstrijden scoorde Nederland acht keer, terwijl Wales driemaal het net trof. Liefst tien van de elf doelpunten vielen pas na rust.

Het lijkt er dus fel op dat beide ploegen pas na rust écht zwaar in actie schieten en trefzeker worden. Denk maar aan die late goal van Weghorst op Wales of de goal van Johnson tegen België.

Scoren beide teams in de tweede helft?

Beide teams scoren in de tweede helft (notering van 3.50)

 

Must See

More in Internationaal