HomeInternationaal

WK-kwalificatie: neemt Oranje in een rechtstreeks duel de koppositie over van Turkije?

De kraker in groep G van de WK-kwalificatie staat dinsdag op het programma. Koploper Turkije gaat dan op bezoek bij nummer twee Nederland. Welke ploeg zet in de Johan Cruijff Arena een goede stap richting Qatar 2022?

Sluit op voorhand enkele voetbalweddenschappen af of kies voor live wedden tijdens België tegen Tsjechië. De beste tips vind je hieronder bij betFIRST!

Nederland zegevierde afgelopen zaterdag met 4-0 tegen Montenegro. Turkije slaagde er juist niet in om de Montenegrijnen te verslaan en bleef in eigen huis steken op een 2-2 gelijkspel. Wint Oranje van het Turks voetbalelftal?

Nederland wint van Turkije (notering van 1.33)

Snelle treffer

Turkije maakte in het duel met Montenegro twee vroege doelpunten. Cengiz Ünder opende al na negen minuten de score, terwijl Yusuf Yazıcı na een half uur spelen de voorsprong verdubbelde. Scoort de ploeg van bondscoach Şenol Güneş opnieuw in de eerste helft?

Turkije scoort in eerste helft (notering van 3.20)

Scoringsdrift

Het Nederlands elftal maakte in de afgelopen twee WK-kwalificatiewedstrijden vijf doelpunten, waarvan twee in de eerste helft. De overige drie treffers vielen na rust. Scoort de formatie van bondscoach Louis van Gaal in beide helften?

Nederland scoort in beide helften (notering van 2.10)