Verbind je met ons

HomeInternationaal

Viert Lukaku zijn 100ste interland met een doelpunt tegen Tsjechië?

In de voorrondes van het Wereldkampioenschap neemt België het zondagavond op tegen Tsjechië. Zij strijden om een ticket naar het WK in groep E. Onze nationale ploeg heeft alvast het thuisvoordeel op zak in deze confrontatie. Aftrap om 20u45 in het Koning Boudewijnstadion.

Sluit op voorhand enkele voetbalweddenschappen af of kies voor live wedden tijdens België tegen Tsjechië. De beste tips vind je hieronder bij betFIRST!

Gevaarlijk Tsjechië

Tsjechië kan België pijn doen, dat werd in de heenwedstrijd van deze WK-voorrondes ook al duidelijk. België mocht toen erg tevreden zijn met het 1-1 gelijkspel, want de Tsjechen dwongen heel wat kansen af. In de laatst drie onderlinge duels won België één keer, Tsjechië ook één keer en tot slot het meest recente 1-1 gelijkspel.

Opvallend: in alle drie deze duels kwamen zowel Tsjechië als België tot scoren toe. Mogen we zondagavond ook weer doelpunten aan beide zijden verwachten?

Beide ploegen scoren (notering van 1.95)

 

Romelu Lukaku

Wie anders dan Romelu Lukaku die voor het doelgevaar moet zorgen? De Chelsea-spits was eerder deze week tegen Estland weer eens goed voor twee doelpunten. Dat maakt zijn totaal op 66 goals in 99 wedstrijden voor België. Zal hij tegen Tsjechië in zijn 100e wedstrijd voor onze nationale ploeg ook weer de netten doen trillen?

Lukaku scoort (notering van 1.76)

 

België wint

Onze nationale ploeg is nog steeds de nummer één op de FIFA wereldranglijst. Tsjechië staat pas op de 31e plaats. In eigen huis zouden onze Belgen een overwinning moeten kunnen behalen. Tsjechië staat momenteel op een tweede plaats in poule E en kan beschouwd worden als onze rechtstreekse concurrent. Bondscoach Martinez zal dus ongetwijfeld zijn manschappen op scherp zetten voor deze match.

België wint (notering van 1.47)

Must See

More in Internationaal