Verbind je met ons

HomeInternationaal

Scherpt Italië haar indrukwekkende record tegen Zwitserland nog wat meer aan?

In de WK-voorrondes neemt Italië het op tegen Zwitserland in groep C. Italië speelde eerder deze week tegen Bulgarije, maar blijft wel koploper in groep C. Nummer twee Zwitserland heeft vier punten minder, maar zij hebben ook twee duels minder gespeeld.

Wie wint deze belangrijke wedstrijd in poule C? De meest interessante noteringen voor voetbalweddenschappen en tal van andere sportweddenschappen vind je bij betFIRST!

Europees Kampioen

De Italiaanse nationale ploeg is een geoliede machine, dat werd deze zomer duidelijk op het Europese Kampioenschap 2020. De Azzurri versloeg onder meer België, Spanje en Italië in hun overwinningstocht. Onder bondscoach Roberto Mancini werd Italië voor de tweede keer in de geschiedenis Europees kampioen.

Ondanks het gelijkspel tegen Bulgarije in de WK-kwalificatiecampagne afgelopen week evenaarden de Italianen wel een imposant record. De ploeg bleef namelijk voor de 35e wedstrijd op rij ongeslagen.

Het mag duidelijk zijn dat Italië een zeer indrukwekkende ploeg heeft.

Italie wint (notering van 2.05)

 

Beide ploegen scoren

Zowel Zwitserland als Italië zijn ploegen die zowel scoren als laten scoren. In de laatste vijf duels van Zwitserland tellen we maar liefst achttien goals. In vier van die wedstrijden kwamen beide ploegen tot scoren toe. In de laatste vijf duels van Italië vielen er twaalf doelpunten in de reguliere speeltijd. In alle duels kwamen beide ploegen tot scoren toe.

Met Zwitserland tegenover Italië kan het bijna niet anders dan dat er doelpunten gaan vallen.

Beide ploegen scoren (notering van 2.0)

Must See

More in Internationaal