Verbind je met ons

HomeInternationaal

Kan experimenteel Belgisch elftal weer een monsterscore afdwingen tegen Wit-Rusland?

België-Nederland

Onze Belgische nationale ploeg neemt het in de WK-voorrondes op tegen Wit-Rusland. Dat doen ze op woensdagavond om 20u45. Als de Belgen winnen tegen Wit-Rusland zetten ze alvast een erg grote stap richting het WK 2022 in Qatar.

Op de WK-voorrondes wedden? Dat kan bij betFIRST! Hieronder vind je alvast de meest interessante noteringen om te wedden op Wit-Rusland tegen België.

Kansen grijpen

Bondscoach Martinez moet een karrevracht aan spelers missen: Jan Vertonghen, Romelu Lukaku, Thomas Meunier, Kevin De Bruyne, Jeremy Doku, Dries Mertens, Thibaut Courtois, Thomas Vermaelen, Simon Mignolet, Yannick Carrasco en Axel Witsel reizen alvast niet mee.

In bijna elke andere wedstrijd zou dit een ramp betekenen, maar tegen Wit-Rusland zou dit geen problemen mogen opleveren. Er is zelfs geen enkele bankzitter van onze nationale ploeg die niet in bij het Wit Russische team zou starten.

Onze experimentele Belgische ploeg moet in principe deze wedstrijd met overtuiging kunnen winnen

België wint met Asian handicap -2 (notering van 1.78)


Monsterscore

In de heenwedstrijd wonnen onze Belgen met maar liefst 8-0 van Wit-Rusland. Ook toen koos bondscoach Martinez vooral voor bankzitters.

Onder meer Hans Vanaken, Leandro Trossard, Dennis Praet, Christian Benteke en Michy Batshuayi pikten toen één of twee goals mee.

Kan dit experimenteel elftal ook in de terugwedstrijd voor een waar doelpuntenfestijn zorgen? Wij denken alvast van wel!

België scoort in beide helften (notering van 1.80)

Must See

More in Internationaal