Verbind je met ons

HomeBundesliga

Leverkusen – Dortmund: mogen we ons opnieuw verheugen op een doelpuntenfestijn?

Bayer Leverkusen is uitstekend aan het seizoen begonnen. Met een zeven op negen tegen drie taaie tegenstanders prijken ze momenteel op een tweede plaats, onder leider Wolfsburg en naast landskampioen Bayern.

Over taaie tegenstanders gesproken… Zaterdag komt er opnieuw eentje over de vloer: Borussia Dortmund. Zij startten met zes op negen en springen komend weekend dus graag over hun concurrent. Maar zullen ze daarin slagen? Je leest er alles over bij betFIRST.

Sluit op voorhand enkele voetbalweddenschappen af of kies voor live wedden tijdens dit duel. De beste tips vind je hieronder bij betFIRST!

Opnieuw een spektakelstuk?

Wedstrijden tussen Bayer Leverkusen en Borussia Dortmund? Dat wil dikwijls maar één iets zeggen: spektakel. Dat bewijzen ook de uitslagen van de afgelopen jaren… Bij de laatste negen confrontaties tussen beide teams werd er in maar liefst zeven van die wedstrijden vier keer of meer gescoord. Die 2-1 en 1-1 waren bijna uitzonderingen op de regel.

Ook nu verwachten we een spektakelwedstrijd; coaches Marco Rose en Gerardo Seoane prediken aanvallend en attractief voetbal. Hun eerste drie Bundesliga wedstrijden liegen er ook niet om: zowel Leverkusen als Die Borussen scoorden al negen doelpunten. Bovendien weten we dat meerdere goals met een spits als Erling Haaland nooit ver weg zijn.

Meer dan drie doelpunten (notering van 2.10)

Als een raket van start!

Grote kans dat beide ploegen van meet af aan alles op de aanval gooien. Hoe kan het ook anders, met al dat aanvallend talent. Wie herinnert zich die spectaculaire 4-3 niet van vorig kalenderjaar? Toen lagen er aan de rust al vier in het mandje.

Of die 2-4 in 2018? Ook toen stond het net al twee keer bol na 45 minuten. Bovendien nam Leverkusen dit seizoen al drie maal een vliegende start: zowel tegen Borussia Mönchengladbach als Augsburg deed Leverkusen binnen het kwartier twee keer de netten trillen.

En ook op speeldag één scoorde Diaby al na twaalf minuten. Wie graag een spektakelmatch aanschouwt, stemt zaterdag dus best af op Bayer Leverkusen-Borussia Dortmund!

Minimaal twee goals in eerste helft (notering van 2.12)