Verbind je met ons

HomeBundesliga

Strijd om Duitse Supercup tussen Bayern München en RB Leipzig garantie voor goals?

De strijd om de Duitse Supercup: landskampioen Bayern München tegen bekerwinnaar Red Bull Leipzig. Wie pakt de eerste prijs van het seizoen in Duitsland?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Bayern München – Red Bull Leipzig vind je hieronder.

Angstgegner

Als er één ploeg in Duitsland is die het Bayern München de laatste jaren in onderlinge ontmoetingen lastig maakt, is het Red Bull Leipzig wel.

De in 2009 opgerichte club won vorig seizoen op de voorlaatste speeldag met 1-3 in München, en zodoende leek de titel naar Dortmund te gaan, maar BVB verslikte zich op de laatste speeldag in Mainz en dus ging de titel toch weer naar Bayern.

Maar de overtuiging zal groot zijn bij de ploeg van Marco Rose dat het opnieuw kan stunten tegen de recordkampioen, want voorafgaand aan de 1-3 zege in München eindigden vijf van de laatste negen onderlinge duels gelijk.

Valt er zaterdag geen beslissing na 90 minuten?

Bayern - RB Leipzig na 90 minuten gelijk (notering van 4.55)

 

Veel goals

Bij wedstrijden tussen Bayern München en RB Leipzig lijkt het op basis van de recente historie een zekerheid dat er veel doelpunten gaan vallen.

In de laatste vier onderlinge duels wisten beide ploegen namelijk te scoren.

Bovendien vielen in drie van de laatste vier wedstrijden minimaal vier goals.

Krijgen we zaterdag in de Allianz Arena opnieuw veel doelpunten te zien?

Beide teams scoren (notering van 1.58)

 

Must See

More in Bundesliga