Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Kan Anderlecht STVV haar eerste nederlaag van het seizoen aansmeren?

Anderlecht spelers algemeen seizoen 2023 2024 (2)

Anderlecht trekt zondagmiddag naar Stayen voor een onderonsje met STVV op speeldag 3 in de Jupiler Pro League.

De wedstrijd wordt om 13u30 op gang gefloten.

Anderlecht begint na haar felbevochten zege tegen Antwerp met een uitstekend gevoel aan deze wedstrijd.

Maar ook STVV is niet te onderschatten. De Kanaries staan momenteel op een gedeelde eerste plaats met een 6 op 6.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze STVV – Anderlecht vind je hieronder.

Anderlecht op dreef

Sint-Truiden heeft een droomstart genomen bij het begin van het nieuwe seizoen in de Jupiler Pro League. STVV is namelijk nog één van de drie ploegen die na twee speeldagen het maximum van de punten pakt.

De Kanaries wonnen op de openingsspeeldag van Standard (1-0) en ook vorige week versloegen ze KV Kortrijk (0-1).

Toch zegt deze 6 op 6 niet alles. Bij Standard heeft Carl Hoefkens namelijk de ploeg nog steeds niet op de rails gekregen. De Rouches spelen gewoonweg geen goed voetbal en gingen dan ook al twee keer roemloos onderuit.

Ook de 0-1 zege tegen KV Kortrijk van STVV is er geen om over naar huis te schrijven. Kortrijk is hoogstwaarschijnlijk één van de mogelijke degradatiekandidaten. Hen met het kleinste verschil verslaan is op zich dan ook geen topprestatie.

Toch willen we niks afdoen van de verdienste van STVV, tot slot pakken ze wel twee zeges op rij en dat is bijzonder knap.

Echter als we de zeges in perspectief plaatsen, vermoeden we toch dat Anderlecht zondagnamiddag de grote favoriet zal zijn.

Paars-Wit nam een valse start op bezoek bij Union, maar dat verlies lijkt ondertussen al weer helemaal vergeten te zijn.

Vorige week pakte Anderlecht namelijk de overwinning (1-0) tegen regerend kampioen Antwerp. Een zege die enorm veel deugd zal doen.

Vooral Jan Vertonghen toonde zich enorm sterk en als het er op aan komt kan coach Brian Riemer ook op Kasper Dolberg rekenen. De Deen twijfelde namelijk niet om zijn eerste van het seizoen vanop de stip binnen te trappen. Meteen een zéér belangrijke goal voor Anderlecht.

Wij verwachten dat ze deze goede prestatie zullen kunnen doortrekken tot op het veld van STVV voor hun tweede overwinning van dit seizoen.

Anderlecht wint (notering van 2.20)

 

Weinig spektakel

We verwachten ons zondagnamiddag niet aan een doelpuntenfestival tussen STVV en Anderlecht.

STVV houdt het voorlopig bij 2 zeges met het kleinste verschil. 1-0 tegen Standard en 0-1 tegen KV Kortrijk.

Ook Anderlecht kon niet scoren tegen Union (2-0) op speeldag 1 en ook tegen Antwerp konden ze maar 1 keer scoren… en dan nog vanop de stip.

Voor spektakelvoetbal moet je voorlopig niet bij STVV of Anderlecht zijn.

Minder dan 2.5 goals (notering van 1.95)

Must See

More in Jupiler Pro League