Verbind je met ons

HomeBundesliga

Neemt Sadio Mané zijn vorm van bij Senegal mee naar Bayern-Dortmund? Profiteer van de boosted odd als hij scoort!

Bayern München Dortmund betting tips betFIRST

Ook in de Bundesliga begint de eindstrijd zo stilaan los te barsten. Zelden was het zo spannend als het huidige seizoen. Bayern en Dortmund geven elkaar geen duimbreed toe, maar zaterdag om 18u30 kijken ze elkaar in de ogen.

Een levensbelangrijk duel in de titelstrijd. Wat wordt het?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Bayern München-Dortmund vind je hieronder.

Tovenaar Tuchel?

Veel Europese voetbalfans keken toch even raar op toen Julian Nagelsmann de laan werd uitgestuurd bij Bayern. Want in de UCL loopt alles op wieltjes.

Dat was helaas niet goed genoeg. Enter, Thomas Tuchel. En hij mag het meteen opnemen tegen grote concurrent Dortmund. Tevens zijn voormalige werkgever.

Zelf mocht hij in het verleden al ondervinden dat Dortmund vaak met de daver op het lijf naar München afzakt. Ze pakken er bijna nooit punten.

De Rekordmeister won in eigen huis al zeven keer op rij. Als we het nog wat verder doortrekken: negen van de recentste tien confrontaties werden gewonnen.

En niet zomaar gewonnen… Bayern slaagde er in de laatste zes duels telkens in om minstens drie keer de netten te doen trillen.

Vaak was het zelfs meer dan drie. We zagen al twee keer vier en één keer vijf en zes passeren de laatste jaren. Succes, Dortmund!

Bayern scoort minstens drie keer (notering van 1.95)

 

Sadio Mané boosted odd

Bij Liverpool maakten ze vorige zomer de keuze om Sadio Mané te laten gaan naar Bayern München. Daar hadden ze waarschijnlijk al spijt van.

Een toptransfer, dacht iedereen. Helaas lost hij de verwachtingen momenteel nog niet helemaal in. Maar het is ook zeker niet slecht.

De Senegalees kende al wat blessurezorgen, maar kan desalniettemin aardige statistieken voorleggen.

Hij was dit seizoen goed voor elf goals en vijf assists in alle competities. Afgelopen week reisde hij af naar zijn thuisland om twee interlands te spelen.

Het was goed voor zijn vertrouwen, want met een goal en assist had hij een groot aandeel in de 6 op 6. Pakt hij die vorm mee naar Duitsland?

Als Mané scoort tegen Dortmund, profiteer je van een mooie boosted odd!

Sadio Mané scoort (boosted odd van 2.25)

 

Must See

More in Bundesliga