Verbind je met ons

HomeInternationaal

Weet een dienende Harry Kane tegen de Verenigde Staten zelf het doel te vinden?

Italië-Engeland

Het WK stoomt aan een rotvaart door. Vrijdag beginnen we al aan het tweede deel van de groepsfase.

Om 20u nemen Engeland en de Verenigde Staten het tegen elkaar op. Het wordt de derde onderlinge confrontatie op een groot toernooi.

Kan Engeland voor het eerst winnen van de VS op een WK?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze Anderlecht – KRC Genk vind je hieronder.

Wie anders dan Kane?

Een masterclass van aanvallend voetbal. Dat is wat Engeland maandag liet zien tegen een bijzonder zwak Iran.

Vijf verschillende doelpuntenmakers in een 6-2 overwinning. Veel beter kan je een groot landentoernooi bijna niet starten.

Opvallend was dat aanvoerder Harry Kane geen doelpunt wist te maken. De vlotscorende spits van Tottenham was anderzijds wel goed voor twee assists.

De laatste maanden toonde hij in de Premier League dat hij het doel makkelijk vindt. Na vijftien matchen zit hij al aan twaalf goals.

Dat hij ook op een WK vlotjes de ballen in het doel kan leggen, dat zagen we vier jaar geleden. Toen scoorde dé superster van het team maar liefst zes doelpunten in Rusland.

Met Raheem Sterling, Mason Mount, Bukayo Saka en vele anderen heeft hij genoeg spelers die hem kunnen voorzien van voldoende voorzetten.

Als Harry Kane tegen de Verenigde Staten zijn zevende doelpunt scoort op een WK, dan profiteer jij van de boosted odd!

Kane scoort (boosted odd van 2.50)

 

Meteen van aan de aftrap

Hoewel het team van Gareth Southgate er een zwakke Nations League heeft opzitten, lijkt het wel helemaal klaar voor dit WK.

De wedstrijd van aanstaande vrijdag zal niet de eerste wedstrijd zijn tussen beide landen.

De Three Lions speelden in het verleden al elf keer tegen de Verenigde Staten en achtmaal waren ze de betere ploeg.

Het verschil in die acht overwinningen werd steeds voor het rustsignaal al gemaakt. Zo ook in 2018, toen won Engeland met 3-0 en stond het bij de rust al 2-0.

Een nieuwe driepunter tegen het nummer zestien op de FIFA-ranglijst zou dan ook geen probleem mogen zijn. En al helemaal niet als ze opnieuw zo fluks beginnen als tegen Iran.

Tegen het West-Aziatisch land stond er bij de rust ook al een 3-0 op het bord.

Voor ons lijkt het dan ook bijna een zekerheid dat de Engelsen onder leiding van Harry Kane nog voor de rust het verschil maken tegen de Verenigde Staten.

Engeland wint de eerste helft (notering van 2.10)

Must See

More in Internationaal