Verbind je met ons

HomeVoetbal

Zorgt sterspeler Neymar voor een eerste WK-overwinning, tegen Servië? Profiteer van een boosted odd!

Brazilië Servië betting tips betfirst

De wedstrijden volgen elkaar aan een razendsnel tempo op, op de Wereldbeker in Qatar. Hoe kan het ook anders als er drie à vier matchen per dag worden gespeeld? Na lang wachten is het donderdag eindelijk de beurt aan Brazilië.

De Brazilianen nemen het om 20u in poule G op tegen Servië. Zien we een Neymar in vorm?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Brazilië-Servië vind je hieronder.

Sterke start

De Brazilianen beginnen het toernooi ongetwijfeld als grote topfavoriet. En zeker nadat ze rivaal Argentinië al de boot in zagen gaan tegen Saoedi-Arabië.

Op de Wereldbeker in Qatar zien we weer de Seleçao als vanouds: bulkend van (jong) talent en aanvallende kwaliteit.

Het hoeft dus ook niet te verbazen dat ze met gemak eerste werden in de WK-kwalificaties. Dat deden ze door de tegenstander snel bij de keel te grijpen.

De mannen van Tite maken er een gewoonte van om een wedstrijd rap te beslissen… In zeven van de recentste acht interlands stonden ze al op voorsprong aan de rust.

Iets zegt ons dat de Brazilianen meteen willen bewijzen waarvoor ze gekomen zijn. Gaan ze opnieuw snel van start?

Brazilië wint 1e helft (notering van 2.00)

 

Boosted odd Neymar

De hoop van een hele natie rust voor de derde keer op rij op de schouders van Neymar. Zonder twijfel dé ster van Brazilië.

En hoe kan het ook anders, als we zijn statistieken bij de Goddelijke Kanaries erbij nemen? Hou je vast: 121 gespeeld wedstrijden, 75 goals, 55 assists.

Neymar is gemiddeld elke wedstrijd beslissend. Cijfers om van te duizelen. In de WK-kwalificatiecampagne was hij met afstand de meest beslissende speler.

In tien matchen was de aanvaller van PSG goed voor acht goals en acht assists. Niemand komt in de buurt. Overigens is Neymar op recordjacht…

Neymar heeft nog maar drie doelpunten nodig om all-time topschutter én Braziliaanse legende Pelé in te halen. Pelé staat op 77, Neymar voorlopig op 75.

Komt hij tegen Servië wat meer in de buurt? Profiteer dan van een boosted odd!

Neymar scoort (boosted odd van 2.50)

 

Must See

More in Voetbal