Verbind je met ons

HomeVoetbal

Kan Argentinië zich tegen Mexico herpakken na de pijnlijke nederlaag op speeldag één?

Argentinië Kroatië WK betfirst betting tips

Argentinië begon als één van de topfavorieten aan het toernooi, maar moest na de match tegen Saoedi-Arabië met het schaamrood op de wangen de kleedkamer inlopen: 1-2 nederlaag. Zaterdag om 20u is het do or die, want ze spelen dan tegen Mexico.

Voor de Argentijnen een must-win wedstrijd, want het toernooi kan er zomaar opzitten.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Argentinië-Mexico vind je hieronder.

Goals moeten komen

Argentinië was dinsdagochtend ongetwijfeld in een staat van extreme rouw. Verliezen tegen Saoedi-Arabië? Nee, dat kwam in geen enkel draaiboek voor.

De Argentijnen moeten de rug rechten en zich optrekken aan het feit dat het aan de rust eigenlijk gewoon 3-0 hadden kunnen of moeten staan.

Want we mogen niet vergeten dat Argentinië al jaren een bijzonder stevig geheel was. Bovendien is het nu van moeten voor La Albiceleste.

We zien alvast minstens twee goals vallen aan Argentijnse kant: in de laatste acht confrontaties tegen Mexico prikten ze er steevast minstens twee binnen.

Mexico moest onlangs tegen Zweden en Colombia ook al zeker twee treffers toestaan. Zondag opnieuw?

Argentinië scoort minstens 2 keer (notering van 1.71)

 

Losgelaten Lautaro

Naast Messi loopt er nog een ander gevaarlijk heerschap rond in de spits bij Argentinië. Lautaro Martinez genaamd.

De spits van Inter doet het bij de nationale ploeg vaak heel erg goed: met 21 goals in 41 kan je thuiskomen. Tegen de Saoedi’s scoorde hij twee keer, maar telkens afgekeurd.

Martinez zal er zonder enige twijfel op gebrand zijn om zijn allereerste WK-goal ooit te maken. En dan is het handig dat Mexico de tegenstander is…

Lautaro speelt ondertussen al sinds 2018 voor Argentinië en lukte in die tijd één hattrick. Tegenstander toen? Dat was Mexico.

Lautaro Martinez scoort (notering van 2.80)

 

Must See

More in Voetbal