Verbind je met ons

HomeEsports

Voorbeschouwing Rainbow 6 Siege – Benelux Cup Season 2 Finals

Er was even de hoop dat de finale van het tweede seizoen van de Benelux Cup offline zou worden gespeeld, maar door de ontwikkelingen met het coronavirus is er toch besloten om een online finale te houden. Dit maakt het toernooi echter niet minder spannend, met de vier beste teams van de regio nog in de running. Wie komt er als winnaar uit de bus voor de BeNeLux Cup Season 2?

The Last Dance

Een team dat veel mensen misschien wel de overwinning gunnen is The Last Dance. Dit team bestaat uit de ex-leden van Gamma Gaming, waarbij de harde core al vele jaren in de regio opereert en domineert.  Een laatste win zou een mooie afsluiter kunnen zijn van een prachtige periode.

Dat team neemt het op tegen 4Eggs, een gezellig mix-team dat ook wat internationale kwaliteit met zich meebrengt. Jume liet de hele groepsfase al zien wat hij in huis heeft en werd meermaals MVP van de speeldag. De wil om te presteren ligt misschien net iets hoger bij 4Eggs, waar de spelers nog zoeken naar een goed team voor de toekomst.

KVM vs Activit-E

KVM ging in de afgelopen League playoffs snoeihard onderuit en zal het nu op mogen nemen tegen het enige team dat via de qualifiers deze Cup is binnen gekomen. Activit-E heeft minder ervaring, maar meer dan genoeg gekke strategieën om iemand het leven zuur te maken. Echter lijkt het nog het meest waarschijnlijke dat KVM door zal stomen naar de finale, voor (misschien) de klassieke strijd tegen The Last Dance.

De Benelux Cup Season 2 Finals starten op 8 januari met de halve finales. De finale wordt op 9 januari afgewerkt.

 

 

Must See

More in Esports