Verbind je met ons

HomeInternationaal

Trekt België onder leiding van Kevin De Bruyne de winst tegen Canada over de streep?

Rode Duivels - Euro 2020

Na lang wachten is het woensdagavond eindelijk zo ver. De eerste wedstrijd van de Rode Duivels op het 22ste Wereldkampioenschap voetbal.

Om 20u nemen de Belgen, zonder Romelu Lukaku, het op tegen Canada.

Een lastige eerste pot, maar kan ene Kevin De Bruyne zijn land de overwinning schenken?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze Anderlecht – KRC Genk vind je hieronder.

Overwinning zonder glans

De laatste oefenpot was geen al te beste generale repetitie voor de Rode Duivels. Tegen Egypte werd er pijnlijk met 2-1 verloren.

Ook hun eerste wedstrijd in poule F wordt geen kat in ‘t bakkie. Canada, dat zich nog maar voor de tweede keer wist te plaatsen voor een WK, komt vol vertrouwen naar Qatar.

In hun laatste twaalf wedstrijden wisten The Canucks negen doelpunten te maken. Dat is niet geheel verwonderlijk, want als je kijkt naar hun aanvallers dan zit daar behoorlijk wat talent bij elkaar.

Met de ervaring van Junior Hoilett en Lucas Cavallini, maar ook met de jongens van Club Brugge Tajon Buchanan en Cyle Larin beschikken ze over voldoende scorend vermogen.

De Rode Duivels daarentegen hebben de laatste maanden redelijk wat moeite met de nul te houden. In hun laatste negen interlands hielden ze zelfs maar tweemaal hun netten schoon.

Bovendien wisten landen als Ierland en Egypte zelfs twee doelpunten te maken tegen zoekende Rode Duivels.

Hoewel wij zonder twijfel een overwinning van de Rode Duivels verwachten, zou het ons niet verbazen moest ook Canada trefzeker zijn.

België wint en beide teams scoren (notering van 3.30)

 

KDB to the rescue?

Dat Romelu Lukaku er op de eerste wedstrijden in de groepsfase nog niet zal bij zijn, is algemeen bekend.

Mede door zijn afwezigheid, maar ook door het gebrek aan matchritme van Eden Hazard wordt er nog meer dan anders gekeken naar Kevin De Bruyne.

Het nummer drie van de Ballon d’Or zal door Roberto Martinez naar alle waarschijnlijkheid voorin uitgespeeld worden zodat hij voor de creativiteit kan zorgen.

Bij zijn club Manchester City was hij de eerste maanden van het seizoen al bijzonder goed in vorm.

In de Premier League was hij niet alleen goed voor tien assists, hij mocht ook al drie doelpunten op zijn naam schrijven.

Voor de 31-jarige middenvelder wordt het zijn derde Wereldbeker. In de vorige twee speelde hij tien wedstrijden en daarin was hij tweemaal trefzeker.

Voorlopig zit hij in minder dan 100 wedstrijden voor de nationale ploeg al aan 25 doelpunten.

Als Kevin De Bruyne tegen Canada er minstens eentje inlegt dan profiteer jij van de boosted odd!

Kevin De Bruyne scoort tegen Canada (boosted odd van 3.25)

Must See

More in Internationaal