Verbind je met ons

HomeInternationaal

Begint Kylian Mbappé knallend aan het WK tegen Australië? Profiteer van de boosted odd!

Frankrijk Marokko WK betting tips betfirst

De Wereldbeker is zondag officieel op gang getrapt en dat wil één ding zeggen: een resem aan voetbalmatchen die elkaar opvolgen in de poulefase. Dinsdag is titelhouder Frankrijk aan de beurt: zij spelen om 20u tegen Australië.

Kan Les Bleus goed beginnen aan hun queeste, namelijk hun titel vier jaar verlengen?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Frankrijk-Australië vind je hieronder.

Nul houden moet kunnen

Het manco bij Frankrijk is intussen wel gekend: Didier Deschamps zat op voorhand met de handen in het haar, want hij zag heel wat topspelers afhaken.

Maar wat ook gekend is: bij Frankrijk hebben ze een – bijna ongeziene – weelde aan topspelers. Zeker wat de verdediging betreft.

Konaté, Hernandez, Varane, Koundé, Saliba… Stuk voor stuk uiterst stevige verdedigers. Het wordt voor Australië bijzonder moeilijk om te scoren.

Zeker als je weet dat Australië geen echte toppers heeft lopen in de voorlinie. Hun topschutter in de kwalificaties was Jamie MacLaren, een 29-jarige van Melbourne City.

In de laatste drie matchen tegen écht deftige tegenstanders – Peru, Saoedi-Arabië en Japan – vonden de Aussies geen enkele keer het net.

Australië scoort niet (notering van 1.68)

 

Wie anders dan Kylian Mbappé?

De afwezigheid van zowel Christopher Nkunku als Karim Benzema sloeg toch even in als een bom in Frankrijk.

Maar niet getreurd, voorin loopt nog steeds een overvloed aan kwaliteit. Eén daarvan is zoals altijd het wonderkind uit Parijs: Kylian Mbappé.

Mbappé is amper 23 jaar, maar toch dook hij ondertussen al de top tien binnen van Franse topschutters aller tijden.

En na deze Wereldbeker zou hij zomaar eens op plek zes of zeven kunnen staan. Daarvoor heeft hij tussen de drie en de zes goals nodig.

Tegen Australië is hij er ongetwijfeld op gebrand om te tonen dat hij nog steeds hét speerpunt is van de ploeg. Als hij scoort, profiteer je overigens van een boosted odd van 2.00!

Kylian Mbappé scoort (boosted odd van 2.00)

 

Must See

More in Internationaal