Verbind je met ons

HomeInternationaal

Stelt Mbappé zijn uitstekende vorm ook tentoon in de Nations League tegen Denemarken?

Frankrijk-Denemarken

Er worden de komende dagen en weken heel wat wedstrijden afgehaspeld in de UEFA Nations League, de competitie die enkele jaren geleden in het leven werd geroepen om oefenmatchen te vervangen.

En dus mag ook het sterrenensemble van Frankrijk hun campagne aftrappen. Dat doen ze thuis tegen Denemarken.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze Nations League-partij vind je hieronder.

Aardig wat goals

Bij Les Bleus beginnen ze met een heel duidelijke opdracht aan hun Nations League-campagne: hun titel van vorig jaar verlengen.

Toen versloegen ze Spanje in de finale na een heuse comeback. Benzema en Mbappé draaiden een (verdiende) 1-0 achterstand toen nog om in San Siro.

Daarvoor rekenen ze uiteraard op hun aanvallende weelde. Dat ze veel slagkracht hebben voorin, zien we aan de statistieken: in vijf van de recentste zes matchen van Frankrijk vielen er minstens drie doelpunten.

Bij tegenstander Denemarken een gelijkaardige trend, want ook bij hen vielen er in drie van de vier laatste duels telkens minstens drie goals.

Een mooie odd van 2.15 kan je niet laten liggen, toch?

Er wordt minstens 3 keer gescoord (notering van 2.15)

 

Mbappé madness

Dé transfersoap van de zomermercato was ongetwijfeld deze van Kylian Mbappé. De Franse youngster zette zijn droomclub Real Madrid voor schut door een rechtsomkeer te maken en toch bij te tekenen bij PSG.

Daar zullen ze in Parijs heel blij mee zijn, want Mbappé was dit seizoen opnieuw van kapitaal belang. De stats zijn ronduit indrukwekkend te noemen: 39 goals en 26 assists.

In de laatste negen duels dertien goals en zeven assists. Maar ook voor Frankrijk is hij van levensbelang… In de afgelopen vier duels was hij goed voor zeven treffers.

Jannik Vestergaard vervangt overigens de geblesseerde Simon Kjaer. Zal hij de pijlsnelle Mbappé kunnen bijhouden? Dat zou ons ten zeerste verwonderen.

Kylian Mbappé scoort (notering van 2.30)

 

Must See

More in Internationaal