Verbind je met ons

HomeInternationaal

Zien we opnieuw een match tussen Spanje en Portugal zonder doelpunten?

Tsjechië-Portugal betting tips betfirst

De nationale competities liggen nog maar pas in het verleden, of daar loert de Nations League al om de hoek! De komende twee weken zullen voetbalfans hun pap moeten koelen met interlandvoetbal, maar gelukkig staan er best wel wat aardige affiches geprogrammeerd.

Bijvoorbeeld: Spanje-Portugal. De twee reuzen van het Iberisch Schiereiland spelen donderdag om 20h45 tegen elkaar.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze Nations League-partij vind je hieronder.

Geen doelpunten

De Nations League mag dan niet hoog aangeschreven staan door de spelers zelf, toch weten we uit voorgaande edities dat die beker wél graag gewonnen wordt.

Dat zal bij Spanje en Portugal absoluut niet anders zijn. Een match tussen deze twee landen draait daarbij ook om meer dan drie punten: prestige en eer staan op het spel.

Een wedstrijd bol van de kansen verwachten we dus niet. Dat zagen we al eerder in matchen tussen deze twee landen. Doelpunten zijn er o zo schaars.

En dan overdrijven we niet eens: in drie van de vier recentste confrontaties eindigde de match op een 0-0 gelijkspel. Volgt donderdag nummer vier? Dan kan je stevige winst pakken!

Correcte score: 0-0 (notering van 9.50)

 

Weinig sleet op de sluipmoordenaar

Cristiano Ronaldo zal zich allicht heel wat meer voorgesteld hebben van zijn eerste comeback-seizoen bij Manchester United.

De Red Devils kenden een vreselijk seizoen en sleepten ternauwernood nog Europa League-voetbal uit de brand.

Aan de Portugees zal het alleszins niet gelegen hebben, want hij was – samen met David De Gea – zowat het enige lichtpuntje in een gitzwart seizoen.

Je zou het misschien niet zeggen, maar Ronaldo sloot dit seizoen wel opnieuw af met 24 goals in alle competities. Je kan hem dus zeker niet afschrijven.

En dat zal Spanje waarschijnlijk ook niet doen, want iedereen weet nog wat er gebeurde in Spanje-Portugal op het WK in Rusland. Juist ja, CR7 verzorgde het spektakel met een hattrick.

Doet hij donderdag de netten trillen?

Ronaldo scoort (notering van 2.40)

 

Must See

More in Internationaal