Verbind je met ons

HomeEredivisie

Sloveense goalgetter en Noors wonderkind moeten klus afmaken voor Vitesse

Na de 1-1 in Stadion Galgenwaard hoeft Vitesse niet eens te scoren tegen Utrecht om het laatste Europese ticket te bemachtigen.

Voorin loopt er bij Vitesse zoveel talent rond dat een doelpunt altijd uit de lucht kan vallen – het is geen toeval dat de Arnhemmers slechts in vijf Eredivisie-duels niet tot scoren kwamen. Bovendien ging Vitesse enkel tegen Ajax onderuit in de eigen GelreDome. Vooral de terugkeer van scherpschutter Tim Matavs, die maanden aan out was met een gebroken kuitbeen, was een godsgeschenk voor Vitesse. Met de assistentie van Martin Ødegaard sleurde de Sloveense scherpschutter zijn team door de play-offs met drie doelpunten in vier wedstrijden.

En toch spreken de statistieken in het voordeel van Dick Advocaat: hij verloor amper een van zijn laatste tien duels tegen Vitesse-trainer Leonid Slutsky. Utrecht zal zich in Arnhem wel overtreffen want op verplaatsing maakte het dit seizoen weinig klaar. De laatste drie duels in de reguliere competitie eindigden telkens in een nederlaag en een derde van de tegendoelpunten vielen na de 75ste minuut.

Vitesse aantal teamgoals over 1.5 @ 1.66
Vitesse wint & beide teams scoren @ 3.00
Vitesse 1ste helft aantal teamgoals over 0.5 @ 1.76
Dubbele kans 1X & over 2.5 doelpunten @ 1.86

*Met dank aan Masters of Betting voor de tips

** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in Eredivisie