Verbind je met ons

HomeEredivisie

Een nieuwe overwinning voor Feyenoord tegen aartsrivaal Ajax in De Klassieker?

Feyenoord Ajax betting tips betfirst

Nederlandse voetbalfans kunnen woensdagavond genieten van een nieuwe Klassieker tussen eeuwige rivalen Feyenoord en Ajax

Om 20u00 staat namelijk de halve finale van de KNVB-beker op het programma.

Titelverdediger PSV komt dinsdagavond al in actie tegen amateurclub Spakenburg.

De finale van de KNVB-beker wordt op 30 april om 18.00 uur in De Kuip gespeeld.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze Feyenoord – Ajax vind je hieronder.

Feyenoord in topvorm

Feyenoord is momenteel aan een schitterend seizoen bezig. Ze hebben momenteel acht punten voorsprong op Ajax in Eredivisie en kunnen de titel al bijna ruiken.

Daarnaast strijden ze ook nog steeds mee in de Europa League. Daar nemen ze het in de kwartfinales op tegen AS Roma.

Tot slot maken ze ook nog kans op de treble, want de Rotterdamse ploeg mag het in de halve finale gaan opnemen tegen Ajax om een plaats in de finale van de Nederlandse beker.

Feyenoord schittert in dit competitiejaar dus op alle fronten en kan voor het eerst in zes jaar nog eens de titel pakken.

Bij Ajax lijkt momenteel precies het tegenovergestelde te gebeuren. Sinds het afscheid van Erik ten Hag en het vertrek van enkele sleutelfiguren heeft de Amsterdamse club het erg moeilijk.

Na drie kampioenstitels op rij lijken ze dit jaar de fakkel door te moeten geven aan Feyenoord. En ook op het Europese toneel stelde Ajax teleur.

De Nederlandse beker zou hun seizoen nog een beetje kleur kunnen geven, maar dan moeten ze wel eerst voorbij Feyenoord geraken in de halve finale.

Dat wordt alvast een aartsmoeilijke opdracht. Tweeënhalve week geleden versloeg Feyenoord Ajax al in een cruciale Eredivisiewedstrijd.

Het was hun tweede verloren match in hun laatste zestien wedstrijden. Ajax speelde in die zestien wedstrijden ook wel zeven keer gelijk.

Feyenoord verloor dit seizoen nog maar één keer en dat is ondertussen al geleden van in september vorig jaar. Toen werd het 4-3 voor PSV.

Ondertussen zit Feyenoord alweer aan een winstreeks van acht achtereenvolgende wedstrijden in eigen land.

Wij denken dat Feyenoord momenteel haar goede vorm kan doorzetten en Ajax voor een tweede keer in drie weken kan verslaan.

Feyenoord wint (notering van 2.35)

 

Mexicaanse goalgetter

De Mexicaan Santiago Giménez scoort de afgelopen weken aan de lopende band voor Feyenoord.

In zes van de laatste negen Eredivisie-wedstrijden was hij telkens goed voor een doelpunt.

Ook in de Europa League kon Giménez vijf keer keer scoren in zeven wedstrijden.

Tot slot scoorde hij ook in de achtste finale tegen NEC Nijmegen en in de kwartfinale tegen SC Heerenveen.

De clubs staan ondertussen al in rijtjes aan te schuiven, ook al moet de spits maar liefst twintig miljoen euro kosten. Vooral de Portugese topclub Benfica toont verregaande interesse.

Giménez zal zich daardoor maar wat graag nog wat meer in de kijker willen spelen en hoe kan dat beter dan door te scoren in De Klassieker.

Giménez scoort (notering van 2.56)

Must See

More in Eredivisie