Verbind je met ons

HomeEredivisie

AZ Alkmaar-PSV: scoren beide teams meteen in de eerste helft?

AZ PSV betting tips betFIRST

De titelstrijd is helemaal gestreden in de Eredivisie: Feyenoord kroonde zich vorig weekend tot landskampioen. Daaronder is het echter wél nog wat spannend, want er kunnen nog enkele verschuivingen plaatsvinden. Op dat vlak is AZ-PSV, zondag om 14u30, wel een belangrijke affiche op de slotspeeldag.

Wat heeft de laatste speeldag voor ons in petto?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op AZ-PSV vind je hieronder.

Veel goals?

Feyenoord mag dan wel kampioen zijn, de kampioen van de goals is dit seizoen tot nu toe PSV Eindhoven. Maar liefst 87 keer troffen ze raak.

Grotendeels te danken aan toptransfer Xavi Simons, die in zijn eerste seizoen al goed was voor zeventien goals en acht assists.

Ook bij AZ zijn ze goed bij schot: na de drie topclubs zijn het de mannen uit Alkmaar die het meest de netten deden trillen.

Beide clubs lieten dit seizoen al opmerkelijke uitslagen noteren: 5-1, 1-4, 5-5, 3-3, 2-4… Kortom, de Eredivisie op z’n best.

Het zou ons niet verbazen dat beide clubs nog eens alle remmen los gooien op de slotspeeldag, met een doelpuntenkermis als gevolg.

Tussen 2015 en 2018 eindigde AZ-PSV drie keer na elkaar op 2-4. Het is dus wel degelijk een feit dat er vaak veel goals vallen. Zondag opnieuw?

Er vallen minstens vier goals (notering van 2.20)

 

Snel van start?

Het is hommeles bij PSV. Trainer Ruud van Nistelrooij maakte deze week bekend dat hij per direct opstapt bij de Nederlandse topclub.

Een donderslag bij (redelijk) heldere hemel, want de voormalige topspeler pakte wel al de beker dit seizoen en was op weg naar een tweede plaats en UCL-voorrondes.

Aan de speelstijl zal dat wellicht niet al te veel veranderen: PSV gaat de laatste tijd telkens goed van start in hun wedstrijden.

In veertien van hun laatste vijftien duels in de Eredivisie deden de Eindhovenaren al in de eerste helft de netten trillen. Dat is dus een zekerheidje.

Ook de mannen van Pascal Jansen beginnen overigens graag snedig aan hun partij. In hun recentste twee competitiematchen hadden ze er in totaal al zeven in het mandje liggen voor rust.

Beide teams scoren nog voor de break? Wij zien het wel gebeuren.

Beide teams scoren in de 1e helft (notering van 3.20)

 

Must See

More in Eredivisie