Verbind je met ons

HomeEredivisie

Kan Feyenoord hun zwarte beest Ajax eindelijk nog eens temmen?

Feyenoord Ajax betting tips betfirst

Rotterdam zal zondag omstreeks 14u30 daveren op z’n grondvesten. Op speeldag zeventien in de Eredivisie staat dé absolute kraker geprogrammeerd: Feyenoord tegen Ajax.

De Klassieker is meer dan ooit bepalend in de titelstrijd. Wie pakt de zege?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Feyenoord-Ajax vind je hieronder.

Slechte reeks doorbroken?

Al wie Ajax een warm hart toedraagt, kent een bijzonder lastig seizoen. Het debuutjaar van Alfred Schreuder is er één met veel horten en stoten.

We zijn momenteel zestien speeldagen ver en Ajax staat derde in de Eredivisie en is uitgeschakeld in de UEFA Champions League.

Maar wat erger is: Ajax is haar aura van onverwinnelijkheid kwijt en heeft te kampen met een enorme vormcrisis.

De Ajacieden wonnen al vijf matchen op rij niet meer. En net nu moeten ze naar leider Feyenoord, dat thuis nog niet verloor en 20 op 24 pakte.

Kunnen de Rotterdammers, die al zes keer na elkaar verloren van Ajax, de ban eindelijk doorbreken? Het is het ideale moment!

Feyenoord wint (notering van 2.75)

 

Lekke Amsterdamse defensie?

Ajax verloor met Antony en Haller heel wat aanvallende productiviteit vorige zomer, maar het is niet perse vooraan dat het schoentje wringt.

Ze scoren nog steeds gemiddeld bijna drie doelpunten per match. Het is vooral de vertrokken Lisandro Martinez die een leegte achterlaat.

In de laatste tien wedstrijden kon Ajax amper één keer de nul houden. Op zich bizar, want bij Club Brugge kreeg Schreuder de organisatie er juist wél ingeslepen.

Ajax moest dit seizoen al achttien tegentreffers toestaan. Ter vergelijking: vorig seizoen slikten ze er negentien in 34 speeldagen.

Al vier ploegen wisten minstens twee keer te scoren tegen Ajax. Een Feyenoord in vorm kan daar ook in slagen.

Feyenoord scoort minstens 2 keer (notering van 2.05)

 

Must See

More in Eredivisie