Verbind je met ons

HomePremier League

Scoort Marcus Rashford zijn negende goal in negen matchen, tegen leider Arsenal?

Leeds Manchester United betting tips betfirst

In het Noorden van Londen beginnen heel wat fans al serieus op hete kolen te zitten. Want voor het eerste sinds 2004 lijkt Arsenal nog eens op weg naar de titel. Zondag om 17u30 kunnen ze alvast een grote slag slaan, want Manchester United komt langs.

De twee ploegen met het beste vormpeil tegenover elkaar, wat zal dat geven?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Arsenal-Manchester United vind je hieronder.

Op weg naar nummer 14?

Wie een jaar geleden had durven voorspellen dat Arsenal mijlenver alleen op kop zou staan in de Premier League, werd waarschijnlijk gek verklaard.

Maar kijk eens aan: in achttien speeldagen verloren de mannen van Mikel Arteta nog maar drie keer punten. De kloof met Manchester City is al aanzienlijk.

Vooral het eigen Emirates Stadium is na jaren kommer en kwel opnieuw een fort geworden. Ze verloren er amper twee punten, 0-0 tegen Newcastle.

Zowel Tottenham als Liverpool werden er over de knie gelegd. En vooral de manier waarop imponeert, The Gunners stralen zoveel vertrouwen uit.

Dat zal tegen Man United niet anders zijn, want Arsenal won drie van de recentste vier edities. Zondag vier op vijf?

Arsenal wint (notering van 1.90)

 

Achtste op rij voor Rashford?

Na Arsenal moet de tweede wedergeboorte van het Premier League-seizoen zonder enige twijfel op naam van Marcus Rashford komen.

De Engelsman leek dood en begraven na een dramatisch 2021-2022, maar onder Erik ten Hag is hij levendiger dan ooit.

Rashford speelde dit seizoen 27 match met de Mancunians en trof daarin al zestien keer raak. Bovendien legde hij er ook op het WK drie in het mandje.

De winger – die soms ook in de spits wordt uitgespeeld – is momenteel in de vorm van zijn leven. Hij scoorde de voorbije acht matchen acht keer.

Enkel Crystal Palace kon hem afgelopen midweekspeeldag lamleggen. Rashford staat er overigens altijd in topwedstrijden. Saliba en co zijn gewaarschuwd.

Marcus Rashford scoort (notering van 2.90)

 

Must See

More in Premier League