Verbind je met ons

HomeEredivisie

Neemt Ajax revanche op PSV na de verloren finale van vorig jaar?

Zaterdagavond staat de Nederlandse Supercup op het programma. Om 20u00 nemen kampioen Ajax en bekerwinnaar PSV het tegen elkaar op.

Deze strijd om de Johan Cruijff Schaal is een heruitgave van de wedstrijd van vorig jaar. Toen won PSV redelijk eenvoudig met 0-4.

Kan Ajax zich revancheren?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze Ajax – PSV  vind je hieronder.

Meteen prijs voor Schreuder?

De Johan Cruijff Schaal is de eerste officiële wedstrijd voor Alfred Schreuder als trainer van Ajax.

Hij staat meteen voor een prestigeduel tegen de gedoodverfde titelconcurrent van aankomend seizoen, PSV.

Als we kijken naar de geschiedenis dan oogt die veelbelovend voor de ex-trainer van Club Brugge.

In totaal stonden de Amsterdammers al negen keer tegenover PSV in de Supercup. Vijf keer daarvan was het raak voor Ajax.

Met overwinningen tegen Sjachtar Donetsk en Red Bull Salzburg in de voorbereiding bewees Alfred Schreuder dat hij helemaal klaar is voor de clash tegen de Eindhovenaren.

Ajax pakt de Johan Cruijff Schaal (notering van 1.83)

De leider aan het kanon?

In 2018 landde Dusan Tadic in de Johan Cruijff ArenA. Sindsdien is hij de absolute leider van het Ajax dat onder meer de halve finale van de Champions League bereikte.

Na vier seizoenen zit hij al aan 192 wedstrijden voor Ajax en daarin wist hij maar liefst 91 goals te maken. Met de knap versterkte aanval kan de Serviër ook nog eens rekenen op veel steun.

Het zou niet de eerste keer zijn dat Dusan Tadic raak weet te schieten tegen PSV, want hij legde er al drie in het mandje tegen de club uit Eindhoven.

Voor ons zou het dan ook geen verrassing zijn als de aanvoerder zijn Ajax op sleeptouw neemt en weet te scoren in de Supercup.

Dusan Tadic is trefzeker (notering van 2.40)

Must See

More in Eredivisie