Verbind je met ons

HomeVoetbal

Wie pakt jackpot van ruim 100 miljoen euro?

Geen wedstrijd ter wereld waar er meer geld te verdienen valt dan de finale van de play-offs in de Championship. Voor de finalisten Aston Villa en Derby County staat er ruim honderd miljoen euro op het spel. Geen wonder dat de 22 acteurs telkens verkrampt aan de aftrap staan en het prijzengeld totaal niet in verhouding staat met het geleverde spektakel. In de vijf laatste finales vielen er welgeteld vijf doelpunten in Wembley.

Waarom zou het deze keer anders zijn? In de competitie werd het 7-0 voor Aston Villa over de twee wedstrijden, maar manager Dean Smith zal in het derde onderlinge duel van het seizoen vooral zijn eigen territorium willen verdedigen. Na de 1-0 nederlaag tegen Fulham een jaar geleden hebben de Villans geleerd dat er geen eer te rapen valt door aanvallend te spelen.

Bij Derby County verkeren ze nog in een roes na de heroïsche partij tegen topfavoriet Leeds United waarin ze hun 0-1 nederlaag uit de heenmatch uitwisten met een 4-2 zege op Elland Road. De kwalificatie werd door de spelers van Derby uitbundig gevierd waardoor de rekening van manager Frank Lampard in een barrekening opliep tot 3200 euro. Benieuwd of de spelers van The Rams zichzelf op dat vlak ook kunnen overtreffen.

Ashley Cole (Derby County) pakt een kaart @ 3.80
Conor Hourihane (Aston Villa) scoort @ 4.50

*Met dank aan Masters of Betting voor de tips

** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in Voetbal