Verbind je met ons

HomeInternationaal

Scoort Nederland twee keer in het oefenduel tegen Schotland?

Nederland en Schotland staan woensdagavond in aanloop naar het EK tegenover elkaar in een vriendschappelijk duel. De oefenwedstrijd wordt gespeeld in Estádio Algarve. Wat gaat het worden? Lees alles over dit duel bij betFIRST.

Nederland en Schotland stonden achttien keer eerder oog in oog, waarvan elf keer in vriendschappelijk opzicht. Oranje won vijf van die ontmoetingen, terwijl de Schotten driemaal wonnen. Drie oefenduels bleven onbeslist.

EK in het verschiet

Het Nederlands elftal zal met het oog op het EK rustig aan doen tijdens het oefenduel met Schotland. Vermoedelijk gaat Frank de Boer flink rouleren woensdagavond. De kans is daarom aanwezig dat de formatie van bondscoach Steve Clarke wint of gelijkspeelt. Een kleine nederlaag behoort ook tot de mogelijkheden. Vindt één van deze scenario’s woensdag plaats?

Bekijk de noteringen hier:

Asian Handicap Schotland +1.5 (notering van 1.61)

Dubbelslag

Oranje maakte in drie van de laatste vier wedstrijden telkens twee doelpunten per duel. De ploeg van bondscoach Frank de Boer trof tegen Polen, Turkije en Letland tweemaal het doel. Scoort Nederland twee keer tegen Schotland?

Bekijk de noteringen hier:

Nederland scoort twee keer tegen Schotland (notering van 3.30)

Must See

More in Internationaal