Verbind je met ons

HomeEuro 2020

Wisselmogelijkheden geven Frankrijk enorm voordeel tegen Wales

Wereldkampioen Frankrijk neemt het woensdagavond op tegen Wales in een oefenpot ter voorbereiding op het Europese kampioenschap. Aftrap om 21u05. Het is voor beide bondscoaches het ideale moment om nog snel enkele zaken uit te testen voor het EK dat volgende week vrijdag van start gaat.

De meest interessante noteringen om te wedden op voetbal en tal van andere sportweddenschappen vind je bij betFIRST!

Wisselmogelijkheden

Wereldkampioen Frankrijk zal aan dit EK starten als één van de grote favorieten. De Fransen hebben in vergelijking met 2018 hun kern zelfs nog verder aangevuld met heel wat klassespelers. Dat maakt dat ze ongelofelijk veel wisselmogelijkheden hebben. Didier Deschamps heeft daardoor minstens twee heel goede opties voor elke positie.

Vooral in een oefenwedstrijd waarin méér wissels toegestaan zijn, zal dat duidelijk worden. De odds dat de Blues zullen winnen zijn daardoor dan ook niet bepaald hoog. Met een Asian handicap van -1.5 krijg je plots al een heel wat betere uitbetaling. Dat wil zeggen dat Frankrijk de wedstrijd met minstens twee doelpunten verschil zal winnen.

Frankrijk wint de wedstrijd met een Asian handicap van -1.5 (notering van 1.86)

Karim Benzema

Het is geleden van een oefenwedstrijd tegen Armenië dat Karim Benzema het nationale truitje van Frankrijk droeg. Dat dateert ondertussen al van in 2015. Het was dan ook een gigantische verrassing dat bondscoach Deschamps hem dit jaar terug opnam in de selectie. Benzema staat alvast te popelen om terug mee te spelen met de nationale ploeg. En hoe zou hij nu beter zijn comeback kunnen vieren dan met een doelpunt.

Karim Benzema scoort een doelpunt (notering van 2.10)

Must See

More in Euro 2020