Verbind je met ons

HomeEuro 2020

Trekt Engeland haar goede vorm door tegen Denemarken?

Engeland en Denemarken nemen het woensdagavond tegen elkaar op voor een felbegeerd plekje in de finale van het Europese kampioenschap 2020. De Engelsen krijgen alvast ook het thuisvoordeel mee, want om 21u00 wordt er afgetrapt in het Wembley Stadion in Londen. 

Wie bereikt de finale? Engeland of Denemarken? De meest interessante noteringen voor voetbalweddenschappen en tal van andere sportweddenschappen vind je bij betFIRST!

Denemarken scoort vlot

Bij Denemarken vinden ze vlotjes de weg naar doel. Zo scoorden de Denen in hun laatste drie wedstrijden, maar liefst tien keer. Tweemaal tegen Tsjechië. Vier keer tegen Wales en daarvoor ook nog eens vier keer tegen Rusland. Ook tegen Engeland zullen de Denen dus hoogstwaarschijnlijk hun doelpuntje meepikken.

Denemarken scoort (notering van 1.83)

 

Engeland in vorm

Engeland lijkt steeds verder te groeien in dit toernooi. Terwijl ze in de groepsfase niet meteen konden overtuigen, deden ze dat in de 1/8e finale en de kwartfinale wel. Eerst werd Duitsland uitgeschakeld met 2-0. Daarna volgende Oekraïne met 4-0. Het scorend vermogen is terug bij de Engelsen en hun vertrouwen groeit zienderogen. Ook Denemarken lijkt voor Engeland een te kloppen tegenstander.

Engeland wint (notering van 1.76)

 

Harry Kane

Ook Harry Kane heeft duidelijk zijn goede vorm weer te pakken. De aanvaller van Tottenham kon pas diep in de tweede helft tegen Duitsland in de 1/8e finale zijn allereerste doelpunt scoren van dit Europese kampioenschap. Een doelpunt dat hem duidelijk bevrijd heeft, want tegen Oekraïne was hij na amper vier minuten spelen al goed voor het eerste doelpunt. Ook in de tweede helft kon hij nogmaals scoren. Gaat Kane voor zijn vierde doelpunt in drie opeenvolgende wedstrijden?

Harry Kane scoort (notering van 2.20)

Must See

More in Euro 2020