Verbind je met ons

HomeEuro 2020

Zorgen Sterling en Kane opnieuw voor een Engelse overwinning tegen Oekraïne?

De verrassing van dit EK is ongetwijfeld Oekraïne, dat momenteel slechts op een 24e plaats op de FIFA wereldranglijst staat. Zij strijden als één van de acht laatste landen mee voor een plekje in de finale, maar daarvoor moeten ze wel eerst favoriet Engeland passeren.

Oekraïne en Engeland nemen het zaterdagavond om 21u00 tegen elkaar op in het Olmypico stadion in Rome. Voetbalweddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze wedstrijd vind je hieronder.

Engeland ruikt de finale

Bij Engeland kunnen ze de finale al ruiken! Eerst treffen ze Oekraïne in hun eerstvolgende duel en daarna volgens Denemarken of Tsjechië als potentiële tegenstander in de halve finale. De Engelsen zullen zaterdagavond dan ook super gemotiveerd zijn om dit duel te winnen. Op papier zou Oekraïne ook geen probleem mogen vormen voor Engeland, zelfs niet nu ze in een goede vorm zitten.

Engeland wint & meer dan 1.5 doelpunten (notering van 1.80)

 

Clean sheets

Engeland kreeg dit toernooi nog geen enkel tegendoelpunt te slikken. Tegen respectievelijk Kroatië, Schotland, Tsjechië en Duitsland hield Jordan Pickford zijn netten droog. Een toch wel indrukwekkende prestatie van de Engelsen die ze maar wat graag willen overdoen tegen Oekraïne.

Oekraïne scoort niet (notering van 1.68)

 

Harry Kane

Engeland scoort niet vaak, maar als ze het doen dan is het bijna altijd via Raheem Sterling. De flankaanvaller van Manchester City scoorde maar liefst drie van de vier Engelse doelpunten. Dat vierde kwam op naam van Harry Kane. Hij leek na zijn doelpunt tegen Duitsland helemaal bevrijd te zijn en zal tegen Oekraïne vast en zeker op zoek gaan naar die bevestiging.

Harry Kane scoort (notering van 2.00)

Must See

More in Euro 2020