Verbind je met ons

HomeInternationaal

Scoort België tegen Tsjechië opnieuw in de eerste helft?

Tsjechië en België staan zaterdagavond tegenover elkaar in de WK-kwalificatie voor Qatar 2022. Beide ploegen wonnen hun eerste wedstrijd in de kwalificatiepoule, waardoor de koppositie op het spel staat. Alles wat je moet weten over deze ontmoetingen lees je hier bij betFIRST.

Historie

Tsjechië en België speelden zeven keer eerder tegen elkaar. De meest recente ontmoeting, die op 5 juni 2017 plaatsvond, won België. De Tsjechen gingen in Brussel met 2-1 ten onder in een vriendschappelijk duel. Tsjechië en België kwamen elkaar in 2002 ook al tegen, ook toen voor de kwalificatie van een WK. Destijds won België beide ontmoetingen. De confrontatie in Brussel eindigde in 1-0, de wedstrijd in Praag in 0-1. Twintig jaar later staan deze teams dus opnieuw oog in oog tijdens de WK-kwalificatie. Wint de ploeg van Roberto Martinez opnieuw in Tsjechië?

Bekijk de noteringen hier:

België wint van Tsjechië (notering van 1.68)

Treffers in eerste helft

België maakte in de laatste twintig wedstrijden telkens een doelpunt in de eerste helft. De laatste keer dat de Belgen daar niet in slaagde, was op 10 juni 2018. België verloor die dag met 1-0 van Frankrijk op het WK 2018 in Rusland. In Tsjechië treft het zaterdag een ploeg die aanvallend zeer sterk is, maar verdedigend nog wel eens steken laat vallen. Op bezoek bij Estland werd namelijk met 2-6 gewonnen. Estland slaagde erin om in de eerste helft te scoren. Lukt dit België ook?

Bekijk de noteringen hier:

België scoort in de eerste helft (notering van 1.71)

Overtuigende zeges

België heeft de laatste tijd veel overtuigende zeges geboekt, maar wat wil je ook met zoveel aanvallend talent? Zo won de ploeg van Roberto Martínez maar liefst vijftien van de afgelopen zeventien wedstrijden met twee doelpunten of meer. Alleen tegen Engeland en IJsland was het verschil minder dan twee treffers. Staat hetzelfde lot de Tsjechen te wachten?

Bekijk de noteringen hier:

België wint met twee doelpunten of meer (notering van 2.75)

 

Must See

More in Internationaal