Verbind je met ons

HomeInternationaal

Houdt Portugal tegen Servië opnieuw de nul?

Cristiano_Ronaldo_-_Portugal

Servië en Portugal staan zaterdagavond tegenover elkaar in de WK-kwalificatie voor Qatar 2022. Beide ploegen wonnen hun eerste wedstrijd en dus is dit één van de topaffiches van dit weekend. Wie trekt er zaterdag in Belgrado aan het langste eind? Alles wat je moet weten, lees je hier bij betFIRST.

 

Servië en Portugal wonnen zoals gezegd allebei hun eerste wedstrijd in de WK-kwalificatiereeks. Servië versloeg Ierland met 3-2, terwijl Portugal met 1-0 won van Azerbeidzjan. Beide ploegen speelden zes keer eerder tegen elkaar. Opvallend is dat elke ontmoeting tussen deze landen tijdens een EK-kwalificatie plaatsvond. In aanloop naar de EK’s van 2008, 2016 en 2020 kruisten deze ploegen de degens in de kwalificatieronde.

Uitstekende reeks Portugal

Portugal kan rekenen op geweldige statistieken. De ploeg van Fernando Santos won zeven van de laatste negen wedstrijden en alleen tegen Frankrijk ging het minder: één nederlaag en één gelijkspel. De Portugezen beschikken over een geweldige lichting met spelers als Bruno Fernandes, Cristiano Ronaldo, Bernardo Silva en Joao Felix. Is Servië tegen dit aanvallende geweld bestand?

Bekijk de noteringen hier:

Portugal wint van Servië (notering van 1.80)

Clean sheet

Portugal wint niet alleen veel wedstrijden, het houdt ook vaak de nul. Doelmannen Rui Patrício en Anthony Lopes, die de laatste paar wedstrijden ongeveer even vaak onder de lat stonden, hielden in de afgelopen negen duels zes keer de nul. Zaterdag weer?

Bekijk de noteringen hier:

Clean sheet van Portugal (notering van 2.35)

Trefzeker in de tweede helft

Portugal trof in de afgelopen negen wedstrijden 21 keer het doel. Zeven treffers werden gemaakt in de eerste helft, terwijl de overige veertien doelpunten in het tweede bedrijf werden gemaakt. Dat is ruim 66% procent van de doelpunten. Geen wonder met zoveel aanvallende kwaliteit op de bank. Trainer Fernando Santos heeft nogal wat achter de hand… Scoort Portugal ook tegen Servië in het tweede bedrijf?

Bekijk de noteringen hier:

Portugal scoort in de tweede helft (notering van 1.52)

 

Must See

More in Internationaal