Verbind je met ons

HomeInternationaal

Monsterzege België tegen Wit-Rusland aanstaande?

België ontvangt dinsdagavond Wit-Rusland in het Den Dreef stadion. Het wordt een interessante ontmoeting, aangezien beide landen nog nooit tegenover elkaar stonden. Alles wat je moet weten over dit duel, lees je bij betFIRST.

Wit-Rusland nog foutloos

Wit-Rusland is de WK-kwalificatie goed begonnen, met een 4-2 overwinning op Estland, terwijl België een wedstrijd meer speelde en al schade heeft opgelopen in de kwalificatiecyclus. De Belgen wonnen weliswaar met 3-1 van Wales, maar morsten afgelopen zondag punten op bezoek bij Tsjechië: 1-1. Wat wordt het dinsdag?

Sterke vorm

België is ondanks het gelijkspel in Praag de laatste paar duels aardig op dreef. De ploeg van Roberto Martinez boekte maar liefst zestien zeges in de afgelopen achttien wedstrijden. De laatste keer dat de formatie van Roberto Martínez verloor, was tegen Engeland (2-1 nederlaag).

Wit-Rusland presteert daarentegen de laatste tijd erg wisselvallig. De Wit-Russen wonnen slechts drie van de laatste zeven wedstrijden en dat terwijl de ploeg van trainer Mikhail Markhel zeker niet de sterkste tegenstanders trof. Georgië was twee keer te sterk en ook Albanië versloeg Wit-Rusland. Goede tegenstander voor België om aan het doelsaldo te werken?

Bekijk de noteringen hier:

België wint met 1-0, 2-0 of 3-0 (notering van 1.95)

België wint met 4-0, 5-0 of 6-0 (notering van 2.30)

Laatste treffer

België zorgde in de laatste paar wedstrijden vaak voor de laatste treffer. De Belgen waren in de afgelopen negen duels achtmaal als laatste trefzeker. Alleen tegen Engeland (2-1) maakten de Rode duivels niet het laatste doelpunt van de wedstrijd.

Bekijk de noteringen hier:

In de tweede helft vallen de meeste goals (notering van 2.00)

Must See

More in Internationaal