Verbind je met ons

HomeInternationaal

Houdt Engeland ook tegen Polen dat Lewandowski moet missen de nul?

Polen gaat woensdagavond op bezoek bij Engeland voor de derde wedstrijd in de WK-kwalificatie. De Engelsen hebben de eerste twee duels gewonnen, terwijl de Polen al punten lieten liggen bij Hongarije (3-3). Bovendien een groot voordeel voor Engeland, want Robert Lewandowski is geblesseerd en doet niet mee. Wint Engeland woensdag? BetFIRST denkt van wel.

Engeland en Polen stonden negentien eerder tegenover elkaar. De meest recente ontmoeting was tijdens de WK-kwalificatie van 2014. De confrontatie in Warschau eindigde destijds in 1-1, terwijl de Three Lions in Londen met 2-0 wonnen.

Huidige vorm

Engeland verkeert momenteel in goede vorm. De ploeg van Gareth Southgate won acht van de laatste elf wedstrijden. De Engelsen speelden in de andere duels één keer gelijk en verloren twee keer. Zo liep Engeland op bezoek bij België tegen een zeperd aan: 2-0.

Polen heeft het de laatste tijd een stuk lastiger. De formatie van Paulo Sousa boekte slechts drie zeges in de laatste acht duels. Verder speelde het Poolse voetbalelftal twee keer gelijk en verloor het drie keer, waarvan twee keer tegen het Nederlands elftal.

Bekijk de noteringen hier:

Engeland wint van Polen (notering van 1.32)

Engeland wint met twee goals verschil van Polen (notering van 1.92)

Clean sheet

Engeland heeft niet alleen veel duels gewonnen de laatste tijd; het hield ook vaak de nul. Jordan Pickford en Nick Pope – Pickford stond achtmaal onder de lat en Pope drie keer – incasseerden in acht van de laatste elf wedstrijden geen tegendoelpunt. Zonder Lewandowski aan de kant van Polen zal dit nog een stukje makkelijker worden. De sterspeler van Bayern München was namelijk in zijn laatste twee duels met Polen trefzeker.

Bekijk de noteringen hier:

Clean sheet van Engeland (notering van 1.74)

Must See

More in Internationaal