Verbind je met ons

HomeSerie A

Wint Juve voor het vierde jaar op rij met 0-1 van Torino?

Juve - Cristiano Ronaldo

Neemt Juve zaterdag in de stadsderby wraak voor de verrassende 0-1 nederlaag tegen promovendus Benevento? Voor de interlandperiode ging het helemaal mis voor de ploeg van Andrea Pirlo, terwijl tegenstander Torino in degradatiegevaar verkeert. Wat wordt het zaterdag in Stadio Grande Torino? Alles over dit fraaie affiche lees je hier bij betFIRST!

Wordt Cristiano Ronaldo dit jaar wél topscorer?

Sinds Cristiano Ronaldo in Turijn speelt, is het hem nog niet gelukt om topscorer van de Serie A te worden. In zijn eerste jaar werd hij geklopt door Fabio Quagliarella (Sampdoria) en vorig seizoen maakte Ciro Immobile (Lazio Roma) liefst 36 doelpunten. Dit jaar is CR7 hard op weg om wél topscorer van de Serie A te worden. Is dat zijn grootste prioriteit nu de landstitel niet langer realistisch is?

Bekijk de noteringen hier:

Cristiano Ronaldo scoort tegen Torino (notering van 1.60)

Cristiano Ronaldo scoort twee keer tegen Torino (notering van 3.00)

Torino in eigen huis dramatisch

De grote reden dat Torino zo laag staat, is vooral de dramatische thuisreeks. Slechts één van de dertien thuisduels werd dit seizoen gewonnen: op 17 maart lukte het pas om de eerste thuiszege van dit seizoen te boeken en dat terwijl Sassuolo na 85 minuten nog met 1-2 voor stond. Uiteindelijk won Torino alsnog met 3-2. Sowieso wil het tegen Juve in de Serie A niet echt vlotten. De laatste keer dat Torino de Derby della Mole won, was in het seizoen 2014-2015. De ideale tegenstander voor de ploeg van Pirlo?

Bekijk de noteringen hier:

Juve wint van Torino (notering van 1.50)

Wordt het opnieuw 0-1?

De laatste drie edities van Torino – Juve in het Stadio Grande Torino eindigden in 0-1. In 2018 was Alex Sandro de matchwinner, een jaar later Cristiano Ronaldo en vorig seizoen Matthijs de Ligt. Wordt het zaterdag opnieuw 0-1 voor Juve?

Bekijk de noteringen hier:

Juve wint met 0-1 van Torino (notering van 6.75)

Must See

More in Serie A