Verbind je met ons

HomeInternationaal

Portugal-Zwitserland: zien we opnieuw minstens 3 goals in een thuismatch van Portugal?

Portugal-Tsjechië

De interlands worden dezer dagen aan een rotvaart afgehaspeld. Speeldag één in de Nations League zit er nog niet helemaal op of daar staat de volgende al voor de deur.

Portugal en Zwitserland gaan op die tweede speeldag op zoek naar hun eerste overwinning.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze Nations League-partij vind je hieronder.

Veel goals in eigen huis

Portugal trapte z’n Nations League-campagne donderdagavond af op het veld van Spanje. Lange tijd leken ze op een 1-0 verlies af te stevenen, maar Ricardo Horta zorgde in het slot voor de gelijkmaker.

Zondagavond mogen ze in eigen huis beter proberen doen. En als we op de recente thuismatchen mogen afgaan, lijkt dat wel goed te komen.

Er vallen de laatste tijd veel goals als Portugal thuis speelt. Sinds het EK vorig jaar speelden ze vijf keer op eigen bodem en in vier van die duels vielen er minstens drie doelpunten in totaal.

Met een Cristiano Ronaldo, die tegen Spanje nog inviel, aan de aftrap moet dat zeker lukken.

Er vallen minstens 3 goals (notering van 2.25)

 

Doelpunt aan beide zijden

Zoals we eerder al vermeldden: de kans lijkt bijzonder groot dat Cristiano Ronaldo zondag aan de aftrap verschijnt tegen de Zwitsers.

De Portugees is recordhouder met 115 doelpunten en dus vergroot dat meteen de kans op een Portugees goaltje. In de laatste negen wedstrijden kon enkel Ierland de nul houden tegen hen.

Daarvoor was die eer weggelegd voor… België. Op het EK schakelden de Rode Duivels hen uit door met 1-0 te winnen.

De Zwitsers verloren deze week van Tsjechië, maar dat was toch wat tegen de gang van het spel in.

Met Noah Okafor hebben ze bovendien een jong aanvallend heerschap lopen. Hij scoorde ook tegen Tsjechië en doet het uitstekend bij RB Salzburg.

Zwitserland scoorde overigens al zeven matchen op rij en daar zaten matchen tegen Engeland en Italië bij.

Beide teams scoren (notering van 2.05)

 

Must See

More in Internationaal