Verbind je met ons

HomeInternationaal

Duwt Duitsland Italië nog wat verder in de put in de Nations League?

Italië-Duitsland

Het kan soms heel snel keren in het voetbal. Een jaar geleden stond Italië nog in rep en roer, want ze hadden het Europees Kampioenschap gewonnen.

Fast forward naar nu en de Italianen moeten het WK aan zich laten voorbijgaan en verloren de Finalissima kansloos tegen Argentinië. Zaterdag trappen ze hun Nations League-campagne op gang tegen Duitsland.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze Nations League-partij vind je hieronder.

Rampzalige vorm

Wie had een jaar geleden durven voorspellen dat het beste voetballand van Europa als een pudding in elkaar ging zakken?

De Italianen wonnen elke wedstrijd op het EK, maar de decompressie erna leek bijzonder groot. Van de daaropvolgende tien wedstrijden kon La Squadra Azzurra er amper drie winnen.

Einde WK-droom, dus! In de Finalissima tegen Argentinië werd het nog maar eens duidelijk dat Italië momenteel los zand is, ze gingen kansloos 0-3 onderuit.

Aan de andere kant van het veld staat dan weer een team in vorm met jonge talenten. Sinds het EK van vorig jaar won de Mannschaft acht van de negen wedstrijden.

Ze wonnen daarmee comfortabel hun WK-kwalificatiepoule met een knappe 27 op 30. Gaat Italië opnieuw voor de bijl?

Duitsland wint (notering van 2.80)

 

Doelpuntenmachine stokt

Op het EK van vorig jaar scoorden de Italianen nog aan de lopende band. Maar liefst vier landen, waaronder België, kregen er minstens twee om de oren.

Het is dus een groot vraagteken waarom de mannen van Mancini het nu zo moeilijk hebben om een goal te maken. In drie van de laatste vier matchen slaagden ze er zelfs niet in om ook maar één doelpuntje te maken.

En dat met tegenstanders als Noord-Macedonië en Noord-Ierland. Zaterdag moeten ze dan nog tegen het stevige geheel, dat Duitsland toch wel is.

In hun hele WK-kwalificatiecampagne slikten ze amper vier treffers. En in de recentste vijf matchen moesten Neuer of ter Stegen zich maar twee keer omdraaien.

Houden ze ook tegen regerend Europees kampioen Italië de netten schoon?

Italië scoort niet (notering van 3.60)

 

Must See

More in Internationaal