Verbind je met ons

HomeInternationaal

Kan Portugal de vroege EK-uitschakeling doorspoelen tegen Ierland?

Het Europees Kampioenschap lijkt nog maar net achter ons te liggen, of daar zijn de volgende internationale wedstrijden alweer! Want over een klein anderhalf jaar is het opnieuw zover: het WK in Qatar. Om daar te geraken, moet je echter wel de kwalificaties overleven…

Op speeldag 4 van groep A zoekt Portugal naar sportieve revanche na de vroegtijdige EK-exit tegen België. Tegenstander van dienst? Dat is Ierland. Op Portugal tegen Ierland wedden? Dat kan bij betFIRST! Hieronder vind je alvast de meest interessante noteringen om te wedden op deze wedstrijd.

Zijn de aanvallende kanonnen te stoppen?

Het Europees Kampioenschap draaide voor Portugal uit op een sisser: de Portugezen wonnen enkel hun openingsmatch tegen Hongarije, maar geraakten daarna niet voorbij kleppers als Frankrijk, Duitsland en België. Tijd voor revanche dus! Want aan talent in de selectie hoegenaamd geen gebrek. En aan doelpunten dus ook niet… In zes van de laatste acht wedstrijden van Ronaldo en co, vielen er in totaal drie doelpunten of meer. Bovendien lijken de WK-kansen voor Ierland – dat startte met een nul op zes – al helemaal in rook opgegaan. Kunnen de mannen van Fernando Santos zich herpakken?

Portugal wint + 2.5 doelpunten gescoord (notering van 2.05)

 

Man in vorm

Waar hij bij Wolverhampton nog eerder een nobele onbekende was, ging zijn carrière sinds zijn transfer naar Liverpool alleen maar crescendo: Diogo Jota. Ook dit seizoen is de Portugees meteen goed bij schot: hij scoorde in de eerste twee wedstrijden in de Premier League. Maar ook bij Portugal is hij belangrijk. De kwieke aanvaller deed de netten al drie keer trillen in de WK-kwalificatiewedstrijden en is daarmee goed voor maar liefst 50% van de doelpunten. Tegen het Ierland van Stephen Kenny doet hij daar ongetwijfeld graag nog ééntje bij.

Diogo Jota scoort (notering van 2.60)

Must See

More in Internationaal