Verbind je met ons

HomeInternationaal

Noorwegen – Nederland: debuteert Louis van Gaal met winst?

Louis van Gaal debuteert woensdag voor de derde keer als bondscoach van het Nederlands elftal. Oranje speelt in en tegen Noorwegen voor de WK-kwalificatie. Een belangrijke wedstrijd, gezien het feit dat de twee landen evenveel punten hebben in de poule en ook Turkije en Montenegro dichtbij de twee staan.

De meest interessante noteringen voor voetbalweddenschappen en tal van andere sportweddenschappen vind je bij betFIRST!

Trekt Memphis zijn goede vorm door?

Memphis Depay is in topvorm bij Barcelona, waardoor hij een uitstekende start heeft getekend in Catalonië. In de laatste twee competitiewedstrijden was de aanvaller trefzeker voor de Spanjaarden. De vraag is of Memphis zijn goede vorm door kan trekken bij het Nederlands elftal, waar hij een van de dragende spelers is.

Memphis Depay scoort (notering van 2.25)

 

Op jacht naar revanche

Met de sterke voorhoede van Nederland is het goed mogelijk dat er nog wel eens wat goals gemaakt kunnen gaan worden door de ploeg van Louis van Gaal. Daarnaast moeten we ook niet vergeten dat Noorwegen met Erling Haaland een ijzersterke spits heeft. Een goed debuut is van belang voor Van Gaal en ook het Nederlandse team zelf zal na het afgelopen EK een statement af willen geven.

Er worden meer dan 2.5 goals gescoord (notering van 1.90)

Must See

More in Internationaal