Verbind je met ons

HomeConference League

Klaart AA Gent de klus met een tweede overwinning tegen APOEL Nicosia?

KAA Gent Union betting tips betFIRST

Onze Belgische clubs doen het momenteel uitstekend in Europa! Donderdagavond komen er maar liefst vier ploegen in actie. Ze konden alvast allemaal een uitstekende uitgangspositie veroveren in de heenwedstrijd.

Union SG trekt met een 2-0 overwinning richting FC Lugano. Zij strijden om een plaats in de poulefase van de Europa League. AA Gent, KRC Genk en Club Brugge zullen hetzelfde proberen in de Conference League.

De Buffalo’s hebben net als Union in eigen huis een uitstekend resultaat behaald (2-0). De terugwedstrijd tegen APOEL Nicosia zou dan ook niet al te veel problemen mogen opleveren.

Racing Genk won in eigen huis van Adana Demirspor met 2-1, net als Club Brugge dat ook met 1-2 ging winnen in Osasuna. Zij beginnen beiden dus met één goal voorsprong aan hun beslissende wedstrijd.

In deze blog blikken we alvast vooruit naar APOEL Nicosia – AA Gent.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden vind je hieronder.

AA Gent topfavoriet

Voor AA Gent is het seizoen meteen stevig begonnen. Het is momenteel nog maar eind augustus, maar de teller staat ondertussen al op 9 officiële wedstrijden.

Daarvan won Gent maar liefst 7 keer. 1 keer speelden ze gelijk en 1 keer verloren ze.

De Buffalo’s doen het bovendien uitstekend in de Jupiler Pro League met een gedeelde tweede plaats, maar ook in Europa hebben ze dit seizoen al hun stempel gedrukt.

Gent versloeg eerst MSK Zilina met cumulatieve score van 10-3. Ook met Pogon Szczecin had Gent weinig problemen. Over twee wedstrijden versloegen ze de Polen met 6-2.

In hun laatste hindernis richting de poulefase van de Conference League hebben ze zichzelf alvast een goede uitgangspositie gegeven.

De ploeg van Hein Vanhaezebrouck had opnieuw weinig problemen met hun Cypriotische tegenstander. In de Ghelamco Arena werd het 2-0.

Voor APOEL Nicosia is het seizoen nog maar pas begonnen. Zij wonnen hun openingsspeeldag tegen AE Zakakiou (2-0), maar gingen daarna wel de boot in tegen AA Gent.

APOEL heeft trouwens nog nooit kunnen winnen tegen een Belgische tegenstander. Ze hebben 7 van de 8 Belgische duels verloren. Eén keertje speelden ze gelijk.

AA Gent trekt naar Cyprus met één doel: de kwalificatie voor de groepsfase. Na vorige week twijfelen we er niet aan dat dit ook zal lukken. Sterker nog, we geloven rotsvast in een nieuwe overwinning van de vlot scorende Buffalo’s.

AA Gent wint (notering van 2.20)

 

Gent scoort aan de lopende band

AA Gent lijkt dit seizoen absoluut geen problemen te hebben om het doel van de tegenstander te vinden.

Momenteel zitten ze na 4 wedstrijden in de Jupiler Pro League al aan 9 gescoorde doelpunten.

Ook in Europa scoort AA Gent héél vlot met maar liefst 18 goals in 5 wedstrijden in de Conference League.

Een clean sheet behalen lukte echter nog maar 3 keer in 9 wedstrijden, maar als je zoveel scoort als AA Gent, dan is een tegendoelpunt helemaal niet zo erg.

Wij verwachten opnieuw dat de score hoog zal oplopen in Cyprus, waar APOEL in principe moet scoren en AA Gent daardoor ook nog meer ruimte zal krijgen dan in de heenwedstrijd.

Meer dan 2.5 doelpunten in totaal (notering van 1.90)

Must See

More in Conference League