Verbind je met ons

HomeConference League

Zien we opnieuw goals aan beide zijden in het Conference Leagueduel tussen Club Brugge en Osasuna?

Club Brugge supporters

Donderdag is het letterlijk en figuurlijk D-day voor Club Brugge. Blauw-zwart moet zich om 20u30 in het Jan Breydelstadion proberen te plaatsen voor de poulefase van de Conference League. De tegenstander is uiteraard alweer Osasuna.

Trekt Club haar knap resultaat van vorige week over de streep in de terugmatch?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Club Brugge-Osasuna vind je hieronder.

Spanning troef

Een Europese wedstrijd is altijd moeilijk te voorspellen, maar één ding weten we al zeker: het wordt hard tegen onzacht.

In Pamplona zagen we al dat beide teams elkaar waard zijn. Club won na een kruisraket van Maxim De Cuyper en gaat daarom met een bonus de return in.

Makkelijk was het echter lang niet, voor de Bruggelingen. Osasuna maakte het hen van meet af aan zeer moeilijk en had eigenlijk meer kansen.

Vooral met de bedrijvige Chimy Avila hadden ze de handen vol. Het was diezelfde Argentijn die de gelijkmaker tegen de netten kopte.

De kans is volgens ons behoorlijk groot dat Osasuna komt scoren in Brugge. Dat deden ze dit seizoen al op het veld van Celta Vigo én Valencia.

Bovendien houdt Club Brugge toch zelden de nul. Dat lukte hen tot nu toe maar drie keer. Beide teams scoren, dus?

Beide teams scoren (notering van 1.68)

 

Felle Brugse start?

Er is opnieuw leven in de brouwerij bij Club Brugge, sinds de komst van nieuwe coach Ronny Deila. Een metamorfose. Niet meer, niet minder.

Het huidige Club Brugge lijkt helemaal niet op die uitgebluste, tamme ploeg van vorig seizoen. Ze hebben opnieuw tanden gekregen.

Geheel in de stijl van de Noor: met felle druk vooruit en agressie in de duels. Dat loonde al serieus in het begin van het seizoen.

Club speelde ondertussen al negen officiële matchen en wist er daar zeven van te winnen. Al zes keer op rij kwamen ze als winnaar uit de bus.

Hun strategie? De tegenstander naar de keel grijpen en zelf eerst scoren. Dat lukt hen ook vaak. Zes keer na elkaar was het blauw-zwart dat de score opende.

Ook vorige week was dat het geval, op het veld van de Spanjaarden. Wij denken dat Club Brugge in de return de openingstreffer laat optekenen.

Club Brugge scoort eerst (notering van 1.74)

 

Must See

More in Conference League