Verbind je met ons

HomeInternationaal

Ierland-België: welk land zet de ongeslagen reeks nog wat verder in deze oefenpot?

België-Nederland

Dingen waarvan voetbalfans absoluut niet blij worden: international breaks. Helaas is het ook komend weekend opnieuw zover.

Ook de Rode Duivels ontlopen het niet, zij moeten aan de bak in twee oefenduels. De eerste tegenstander? Dat is het stugge Ierland.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op dit oefenduel vind je hieronder.

Lastig te ontwrichten.

Ierland mag dan wel afwezig geweest zijn op het afgelopen EK, dat wil absoluut niet zeggen dat ze een hapklare brok zijn. Integendeel.

In hun WK-kwalificatiegroep toonden ze dat ze nog altijd een lastige tegenstander zijn.

Zo beten onder andere Portugal en Servië de tanden stuk op de Ieren: beide landen kwamen niet verder dan een gelijkspel in Dublin. Ondertussen zijn de Ieren toch al zo’n zes matchen ongeslagen.

Daarvoor rekenen ze op stevige mannen met heel wat ervaring in de Premier League als Doherty, Duffy en Coleman. De laatste keer dat Ierland verloor, was in september vorig jaar.

Toen gingen ze nipt onderuit in Portugal, met 2-1. Kunnen ze ook België afhouden? De kans is zeker bestaande.

Ierland wint of gelijkspel (notering van 2.50)

 

Veel afwezigen.

Zoals de meeste Belgische voetbalfans ondertussen wel weten, besloot bondscoach Roberto Martinez om alle spelers met meer dan 50 caps thuis te laten.

Zo krijgen we wellicht heel wat andere namen te zien, en dat komt het spelpeil meestal niet ten goede. Want zonder De Bruyne, Lukaku, Hazard en Carrasco, wie gaat er voor de doelpunten zorgen?

Tegen die stugge Ieren, die ongetwijfeld zullen inzakken en georganiseerd voor de dag zullen komen, wordt dat geen sinecure.

Zeker als je weet dat Ierland ondertussen al vier wedstrijden op rij de nul weet te houden. Voor een stevige odd van 5.75 is een clean sheet voor Ierland zeker het proberen waard, lijkt ons.

België scoort niet (notering van 5.75)

 

Must See

More in Internationaal